in

HTC introduceert Hero met ‘Sense’

HTC introduceert de HTC Hero. Deze smartphone op het Android-platform is een sterke combinatie van design en rijke functionaliteit. Bovendien bevat het als eerste HTC Sense, de eerste gebruikersinterface die geheel aangepast kan worden naar individuele behoeften en toepasbaar is op zowel alle nieuwe Windows Mobile als Android-toestellen van HTC. De Hero is beschikbaar in wit en Urban Brown, vanaf half juli. De consumentenadviesprijs bedraagt 479 euro inclusief btw, exclusief abonnement.

Sense is ontwikkeld om het gebruik van smartphones eenvoudiger en natuurlijker te maken. Gebruikers kunnen een interface creëren die past bij de manier waarop zij hun leven leiden en hun telefoon willen gebruiken.

De HTC Hero is vormgegeven om goed in de hand van de gebruiker te passen en daarmee comfortabel te kunnen bellen. Het toestel beschikt over een capacitive touch screen. Dit betekent dat het scherm warmtegevoelig is en er slechts een hele lichte aanraking nodig is om de juiste functie te selecteren. Daarnaast is het voorzien van een speciale coating die beschermt tegen vingerafdrukken, vuil en zorgt voor een heldere weergave. De witte HTC Hero heeft bovendien een Teflon-coating die resulteert in een duurzaam wit oppervlak.

Te voet, in de bus en de auto met CityXplorer

‘Groen’ toestel van Samsung en T-Mobile