in

Humanscale | Salone del Mobile Milano

4-9 april, stand C23-C27 in hal 22 – Als toonaangevende fabrikant van producten die de gezondheid bevorderen en het welzijn op het werk verbeteren, is Humanscale altijd een pleitbezorger geweest van bewegen op kantoor.

Op Milan Furniture Fair 2017 zal Humanscale nieuwe werkoplossingen bieden die mensen over de dag actief houden, bewegen bevorderen en het welzijn op kantoor verbeteren.

Kom langs op onze stand C23-C27 in hal 22 en maak kennis met de laatste innovaties. Iedere dag vanaf 16.00 uur is er het Humanscale Happy Hour voor aangename cocktails en interessante nieuwe contacten. Je bent van harte welkom!

We nodigen je uit om je zowel mentaal als fysiek te re-energizen. Maak gebruik van de oplaadpunten en het gratis WiFi netwerk en bezoek onze health bar voor het reinigen van lichaam en geest. Met biologische verlichting dat je 24-uursritme volgt en een weelderige groene, luchtzuiverende wand by Vertical Field, biedt RE:CHARGE Café een harmonieuze mix van werk en gezelligheid, ontspanning en opladen

www.humanscale.com
Via Solferino 18, a Brera
Dagelijks geopend van 7.00 tot 02.00 uur

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Energiezuinige keuze in winkel weer begrijpelijk door nieuwe regels

Copaco breidt 2tCloud portfolio uit met Veeam Cloud Connect