in

Copaco breidt 2tCloud portfolio uit met Veeam Cloud Connect

Copaco heeft het 2tCloud portfolio uitgebreid met Veeam Cloud Connect, een complete direct inzetbare data back-up en recovery oplossing op basis van Veeam technologie, gecombineerd met dataopslag op de 2tCloud infrastructuur in de datacenters in Amsterdam.

Met de toevoeging van Veeam Cloud Connect aan het 2tCloud portfolio is het voor 2tCloud partners niet meer nodig om te investeren in infrastructuur voor het wegschrijven van back-ups naar een externe locatie. Hiervoor maken ze gebruik van de redundant 2tCloud storagesystemen in datacenters in Amsterdam. Daarbij heeft men de garantie dat de data in Nederland wordt opgeslagen.

Copaco speelt met Veeam Cloud Connect in op de toenemende vraag naar IT-as-a-Service oplossingen. en biedt haar partners een nieuwe mogelijkheid om hun bestaande dienstenpakket verder uit te breiden. Met Veeam Cloud Connect heeft Copaco een dienst toegevoegd aan haar 2tCloud portfolio, waarmee klanten volledig geïntegreerde, veilige, efficiënte en geautomatiseerde back-up storage in de cloud kunnen afnemen. Het 2tCloud platform zorgt ervoor dat provisioning en facturering van de Veeam back-up omgeving volledig automatisch gaat. Daarnaast hebben partners live inzicht in het gebruik en kunnen ze automatische notificaties ontvangen in het geval de gereserveerde storage een ingestelde limiet heeft bereikt. Op deze manier kunnen partners hun klanten volledig ontzorgen door het aanbieden van een best practice back-up oplossing die volledig aansluit op de ‘Always-On Business’. De markt voor cloud back-up is inmiddels een grote markt, die onverminderd blijft groeien.

Bianca van Engeland, Business Director Software Solutions bij Copaco: “Partners kunnen als betrouwbare adviseur hybride clouds, back-up-in-the-cloud en disaster recovery omgevingen bouwen. Via 2tCloud beschikken onze partners over een oplossing waarmee Veeam back-ups eenvoudig gerepliceerd kunnen worden naar de 2tCloud datacenters van Copaco. Door de back-up zowel lokaal als in de cloud weg te schrijven, krijgen partners een extra troef in handen om een uitgebreidere SLA aan te bieden en daarmee hun propositie te versterken.”

Lodewijk van Klaveren, Veeam Channel Manager Benelux: “In de sterke ontwikkeling die Veeam doormaakt, is Copaco Nederland een betrouwbare partner die met ons meegroeit. Als Veeam Cloud Provider zal Copaco een zeer positieve bijdrage leveren in het uitdragen van de Veeam Cloud propositie met onder andere het 2tCloud platform en de allianties die zij hebben met bijvoorbeeld Microsoft, HP en EMC.”

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Humanscale | Salone del Mobile Milano

Expert viert 50-jarig jubileum