in

Humly brengt harmonie op hybride werkplekken met een multifunctioneel boekingsapparaat

Nieuw voor ISE 2023, Humly introduceert een veelzijdige nieuwe premium hardware-oplossing die ontwerpoverwegingen en gebruiksmogelijkheden voor boekingssystemen naar nieuwe hoogten tilt.

Humly komt naar ISE 2023 met een nieuwe premium hardware boekingsoplossing die nieuwe wegen inslaat op het gebied van omvang, aanpasbaarheid en betaalbaarheid. De nieuwe Humly Booking Device pakt de evoluerende uitdagingen van de hybride werkplek aan en biedt personeel en bezoekers een veelzijdige capacitief touchscreen oplossing om beschikbare boekbare ruimtes op de campus te bekijken en te reserveren. De flexibiliteit is in evenwicht met een compact en stijlvol ontwerp dat de totale kosten van eigendom reduceert tot een storend niveau zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of duurzaamheid.

Humly Booking Device is ontworpen met uitzonderlijke veelzijdigheid in het achterhoofd. De slanke vormfactor herbergt een klein, hoge resolutie LCD-scherm (3,46 inch) en biedt flexibele montage- en positioneringsopties die de gebruiksmogelijkheden vergroten. Bedrijven kunnen de Humly Booking Device aanpassen voor kleine en grote vergaderruimtes, waaronder huddle spaces en focus rooms. Kantoren met gedeelde bureaus en flexibele werkplekmodules zullen nieuwe mogelijkheden openen om de frustratie van het personeel te verminderen door het apparaat te installeren op de exacte locaties waar mensen werken, met veelzijdige tafelblad-, plank- en ondergrondse montageopties.

Humly’s doordachte engineering voegt verschillende geavanceerde functies toe die het apparaat nog indrukwekkender maken. Het Humly Booking Device integreert bijvoorbeeld besturingsfunctionaliteit voor verstelbare bureaus, met automatische aanpassingen aan de gewenste hoogte van elke werknemer. Door een sensor aan te sluiten – eenvoudig te realiseren dankzij de open API – kunnen gebruikers bij binnenkomst een telefooncel of kleine focusruimte reserveren.

Het Humly Booking Device kan worden gebruikt om reserveringen voor alle boekbare ruimtes te beheren, van de parkeergarage tot een willekeurig aantal vergader- en ontmoetingsruimtes. De hoge resolutie display toont alle beschikbare inventaris om te boeken, met touchscreen mogelijkheid om boekingen te initiëren. Het apparaat werkt naadloos samen met Humly Reservations software om alle middelen te boeken, waardoor een naadloos geïntegreerde hardware- en softwareoplossing ontstaat die Humly verder zal ontwikkelen om meer toepassingen te ondersteunen. De Humly Booking Device is nu ook compatibel met Microsoft Exchange, Microsoft Office 365 en Google Workspace om de boekingsmogelijkheden en functionaliteit uit te breiden.

Humly CEO Anders Karlsson merkt op dat het bedrijf met de Humly Booking Device een nieuw productsegment wilde creëren met behoud van de stijl en ontwerpkenmerken die de Humly-producten direct herkenbaar maken. “Onze missie is het leveren van echte innovatie voor de hybride werkplek die gebruikers helpt om op eenvoudige wijze en zonder afleiding werkplekken te vinden en samen te werken”, aldus Karlsson. “Wij denken dat het Humly Booking Device een belangrijk gat in de markt vult als een moeiteloos apparaat dat de aandacht van de gebruiker niet opeist. We hebben het apparaat zo ontworpen dat het op vele manieren nuttig en intuïtief is, van het eenvoudig maken van het boeken van ruimtes, het lokaliseren van bureaus en het snel zoeken naar informatie dankzij de heldere gebruikersinterface. We hebben er ook op gelet een duurzaam product te ontwikkelen dat gedurende zijn levenscyclus een tijdloze uitstraling op de werkplek behoudt.”

Die “werkplek” hoeft ook geen standaard kantoorgebouw of campus te zijn, zoals Karlsson uitlegt. “De Humly Booking Device kan worden gebruikt voor meer gespecialiseerde user cases in bijvoorbeeld ziekenhuizen en onderzoekslaboratoria,” voegt hij eraan toe. “We zien mogelijkheden voor deze apparaten buiten onderzoeks- en behandelkamers, of als apparaten op schappen die aangeven wie apparatuur heeft uitgecheckt. In zijn eenvoudigste vorm kan het een dynamisch naamplaatje zijn voor kantoorkamers dat de bewoners en de beschikbaarheidsstatus weergeeft. En met zijn open API, ingebouwde functionaliteit en bevestigingsaccessoires zijn de integratiemogelijkheden eindeloos.”

Over montagemogelijkheden gesproken, de Humly Booking Device kan horizontaal of verticaal op elk materiaal worden gemonteerd, waaronder glas, textiel, metaal en hout. Als onderdeel van Humly’s duurzaamheidsinspanningen is de Humly Booking Device gevoed via PoE en wordt gerecycled plastic gebruikt voor het productontwerp, wat Karlsson noemt als “een belangrijke mijlpaal in onze langetermijnvisie op duurzaamheid.”

Humly zal de nieuwe Humly Booking Device demonstreren op hun stand (2R650) tijdens de Integrated Systems Europe 2023 (kortweg ISE) show in Barcelona in verschillende bureau-, muur-, plank- en telefooncel configuraties. Dit biedt bezoekers een hands-on mogelijkheid om de touchscreen-functies te verkennen. Humly zal ook haar bestaande familie van geïntegreerde Humly Workplace Solutions demonstreren, waaronder de meermaals bekroonde Humly Room Display, Humly Visitor en Humly Floorplan, die interactieve kamerreserveringen zal demonstreren op een 43-inch touchscreen display.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

tado° haalt 43 miljoen euro financiering op en ligt op schema om in 2023 winstgevend te worden

Een jaar vrije modemkeuze is schot in de roos voor Nederlandse internetgebruikers