in

Imation benoemt Peter Koehn

Imation heeft Peter Koehn benoemd tot Vice President Operations. In deze functie wordt Koehn verantwoordelijk voor het productie- en logistieke proces. Peter Koehn valt, in deze voor het bedrijf nieuwe functie, direct onder ceo Frank Russomanno.

“Imation wil zich onderscheiden door uitmuntende operationele prestaties”, zegt Russomanno. “Dit wordt steeds belangrijker omdat Imation verandert in een merk- en productbedrijf. Het voeren van deze ´operational excellence´-strategie houdt voor Imation in dat het bedrijf bouwt aan een groeiende portefeuille van sterke merken, een divers productaanbod, brede regionale dekking, financiële kracht en discipline. Peter Koehn gaat de functie van Vice President Operations invullen met een unieke combinatie van zakelijke kennis en de discipline van een senior financieel manager.”

Koehn heeft meer dan twintig jaar bedrijfservaring in productie, retail, distributie, en de technologiebranche. Hij begon in 2000 bij Imation als Divisie Controller voor het Data Storage en Information Management-segment. In 2005 werd hij benoemd tot Vice President Corporate Controller.

Vivendi games benoemt nieuwe Topvrouw

Forse magazijn uitbreiding bij Nedis