in

Interactief film kijken met LG

LG introduceert de BD300, een Blu-ray-speler met BD Live-functie (BD-ROM Profile 2.0). BD Live biedt gebruikers de mogelijkheid een internetverbinding te maken, waarmee ze videobeelden, ondertitels en andere informatie kunnen downloaden. Ook is het met deze functie mogelijk gerelateerde quizzen en interactieve multiplayer-games te spelen.

In zijn korte bestaan heeft de BD300 nu al een award in de wacht gesleept. De lezers en vakjury van het maandblad Digital Movie bekroonden de BD300 tot de Digital Movie Blu-ray-speler van het Jaar 2008/2009. Overtuigende eigenschappen zijn de relatief korte reactietijd en de aanwezigheid van een USB-poort voor aansluiting van een harddisk.

De BD300 is veelzijdig. Het apparaat speelt niet alleen Blu-ray-disks af, maar ook dvd’s en DivX-films. Tevens blinkt deze Blu-ray-speler uit in snelheid. Het opstarten en het laden en openen van de lade gaan veel sneller dan bij andere Blu-ray-spelers. De SIMPLINK-connectiviteit van LG zorgt er bovendien voor dat gebruikers alle benodigde functies kunnen bedienen met één afstandsbediening.
Via de USB-poort kunnen gebruikers een USB-geheugenkaart aansluiten voor meer opslagcapaciteit. De BD300 is uitwisselbaar met MPEG4–video-, JPEG-, MP3- en WMA-bestandsformaten.

Batterijoplader met energy star

Case Logic design in leer en suède iPod