in

Internationale radio en muziekfiles op internetradio

Speciaal voor muziekliefhebbers is er nu de Eminent EM3710 wRADIO Draadloze Internet Radio. Sluit dit apparaat aan op het internet om meer dan drieduizend nationale en internationale radiostations te beluisteren. Ook speelt de wRADIO muziek af die op de computer of usb-stick staat. Je hoeft de computer niet eens aan te hebben om naar de radio te luisteren.

Eminent heeft een internetradio ontwikkeld waarmee duizenden radiostations te beluisteren zijn. Alle radiozenders die beschikbaar zijn via internet speelt de wRADIO af. Je sluit de radio aan op het modem of de router; dit kan zowel draadloos als bedraad. Met de afstandsbediening kies je een land of genre, daarna verschijnen alle radiozenders op het display. Liefhebbers van bijvoorbeeld popmuziek selecteren het genre ‘Pop’ om muziek te luisteren van alle denkbare nationale en internationale radiozenders.
De Eminent wRADIO is voorzien van een retro design, met een houten behuizing en een grote zilveren volumeknop. Het heldere lcd-scherm zorgt voor optimaal zicht bij het selecteren van radiozenders. Het apparaat heeft een ingebouwde speaker, maar je kunt hem ook op een stereotoren aansluiten.
Het apparaat heeft bovendien vele extra functies. Je kunt een usb-stick met hierop mp3’tjes aansluiten.Op het scherm verschijnen de nummers en de wRADIO begint met afspelen. Maar je kunt ook mp3’s vanaf de computer afspelen of streamen, zelfs vanuit een andere kamer. Hiervoor moet de computer dan natuurljk wel aanstaan.
Voor gevorderde gebruikers biedt de wRADIO de mogelijkheid om muziek te streamen van een netwerkharddisk. De radio kan de muziekbestanden benaderen van een externe harde schijf, die is aangesloten op het netwerk. Ook hiervoor geldt dat de muziekbestanden op het lcd-scherm verschijnen en deze met de afstandsbediening te selecteren zijn.

Amilo gaat ook mini

PNY Mobility Pack