in

Jabra Elite 4: veelzijdige oordopjes voor werk en ontspanning

Jabra introduceert de nieuwste toevoeging aan de Elite-serie, de Elite 4. De nieuwe Elite 4 oordopjes zijn weer een stap vooruit ten opzichte van de voorganger, de Jabra Elite 3, en zijn ideaal voor de moderne gebruiker.

Young woman with long red hair sitting at table, working on laptop computer.

Met één druk op de knop kunnen gebruikers ontsnappen aan een drukke dag en zich onderdompelen in media, of contact leggen met vrienden of familie.

 • Verbind met twee apparaten tegelijk met Bluetooth® Multipoint en verbind makkelijk met apparaten door middel van Fair Pair* en Swift Pair*
 • Veelzijdige, betaalbare oordopjes met Active Noise Cancellation (ANC) en afgestemde 6mm luidsprekers voor een krachtig geluid
 • Compact en lichtgewicht voor de hele dag comfort en IP55-duurzaamheidsclasificatie tegen stof en water
 • Maximaliseer batterijduur met de ‘go solo’-functie: gebruik één oordopje terwijl de andere oplaadt

De Elite 4 biedt comfort, optimaal geluid en gemak voor een betaalbare prijs. Voor gebruikers die verbinding willen maken met twee apparaten tegelijkertijd, is de Jabra Elite 4 uitgerust met Bluetooth® Multipoint, zodat de oordopjes onmiddellijk zonder problemen overschakelen tussen apparaten. De Fast Pair* en Swift Pair* functies zorgen voor een eenvoudige eerste verbinding met een mobiel apparaat, een laptop of een computer.

De oordopjes beschikken ook over Active Noise Cancellation (ANC), die alle afleidende geluiden filtert. Daarnaast bieden de oordopjes kristalhelder geluid dankzij de 4-microfoon gesprekstechnologie. De 6mm luidsprekers verzekeren gebruikers ervan dat ze geluid luid en duidelijk horen. Voor een luisterervaring op maat is het mogelijk om het geluid aan te passen met behulp van de Jabra muziek equalizer in de intuïtieve Sound+ app.

Met ANC ingeschakeld gaan de Elite 4 oordopjes 5,5 uur non-stop mee op elk apparaat, en tot wel 22 uur met de draadloze oplaadcase (28 uur als ANC uit staat). Ze bieden de hele dag draagcomfort dankzij de comfortabele Deense pasvorm en akoestische techniek. De oordopjes zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen die beschikken over een IP55-duurzaamheidsclassificatie tegen stof en water. Ze worden geleverd in vier stijlvolle kleuren: Dark Grey, Navy, Lilac en Light Beige.

Calum MacDougall, SVP bij Jabra: “De moderne gebruiker wil technologie binnen handbereik voor werk en vrije tijd, zonder afbreuk te doen aan belangrijke functies. De Elite 4 is de perfecte alleskunner, ontworpen om gebruikers te helpen met concentreren, verbinding maken en bellen zonder afleiding. Het is de ideale partner om werk en privé in balans te brengen.”

Elite 4 – belangrijkste kenmerken en specificaties:

 • Probleemloos wisselen tussen gesprekken en apps met Bluetooth® Multipoint Fast Pair* en Swift Pair* zorgen voor een razendsnelle verbinding met laptops en telefoons
 • Active Noise Cancellation (ANC) filtert achtergrondgeluid
 • Comfortabele pasvorm om de oordopjes de hele dag te dragen 4-microfoon gesprekstechnologie
 • Een batterijduur tot 22 uur met ANC aan (28 uur als ANC uit staat)
 • Go solo-functie om één oordopje te gebruiken terwijl de andere oplaadt
 • Spotify Tap Playback
 • Qualcomm® aptX™ audio
 • IP55-geclassificeerde regenbestendige bescherming, plus twee jaar garantie**

De Jabra Elite 4 is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers voor €99,99.
Ga voor meer informatie over de Jabra Elite 4 naar www.Jabra.nl/elite4.

*Fast Pair is compatibel met Android™ OS 6.0 of hoger. Swift Pair is compatibel met Windows 10 of hoger.
**Weerstand tegen stof en water met registratie van de Jabra Sound+ app.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nederlandse consument geeft online €33,3 miljard uit in 2022

Philips lanceert nieuwe draagbare monitor; de Philips 16B1P3302D