in

DigiTip: Final ZE3000 – draadloze oordopjes voor muziek liefhebbers

De Final ZE3000 draadloze oordopjes zijn volledige ontworpen in het laboratorium van Final in Japan. Tijdens het ontwikkelproces is er nauwkeurig gekeken naar het industriële ontwerp, met veel aandacht voor draagcomfort, geluidskwaliteit en de akoestische implementatie.

Het resultaat van dit onderzoek is een volledig nieuw ontwikkelde driver met ultra-lage vervorming. Deze “f-Core for Wireless” driver en het gepatenteerde f-Link-dempingssysteem zorgen ervoor dat je van elk muziekstuk kan genieten.

Voor de nieuwe driver is een lijmloos spuit gegoten membraan ontwikkeld waar de rand direct aan bevestigd is. Voor de rand is een nieuw type siliconen verbinding gemaakt, die buitengewoon elastisch is en zacht. Het resultaat is een enorm licht diafragma, voor uitzonderlijke nauwkeurigheid en helderheid, waarbij de vervorming nog lager is geworden.

Voor de spreekspoel is in plaats van koper gebruik gemaakt van een koper en aluminium legering die de prestaties nog verder verbeteren. Als laatste biedt het f-LINK-dempingssysteem het regelen van de luchtdrukverandering in de gesloten akoestische kamer. Dit biedt een IPX-4 waterbestendigheid en zorgt voor het natuurlijke muzikale geluid waar Final om bekend staat. De ZE3000 is uitgevoerd met een hoogwaardige “SHIBO” afwerking in zwart of wit.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Samsung Electronics kondigt nieuwe duurzaamheidsstrategie aan

De beste cadeaus voor mannen