in

Kabels met een twist

Om de kabels bij de computer en televisie te ordenen introduceert Eminent iets nieuws: twistable kabels. Deze unieke, vervormbare kabel is eenvoudig om de andere kabels heen te binden. Zo blijven de kabels bijeen en ziet de woonkamer of studeerkamer er opgeruimd uit. Bovendien zijn de twistable kabels zo te buigen dat deze precies de benodigde lengte aannemen. Er is een groot assortiment aan kabels voor usb, hdmi en audio.

De twistable kabels van Eminent zijn vervormbaar en nemen elke gewenste lengte aan. Gebruik de twistable kabel uitgestrekt tot zijn maximale lengte of rol de kabel op tot een korte kabel. De kabel behoudt zijn nieuwe vorm. Hierdoor liggen er geen ellenlange kabels op de grond. Ook als de kabel gebogen of opgerold is, blijft de kwaliteit behouden en de elektrische eigenschappen veranderen niet. Dit komt omdat de twistable kabels voorzien zijn van speciaal Memory Technologie materiaal. De twistable kabels zijn eenvoudig weer terug te buigen naar hun oorspronkelijke vorm.

Opvallend is ook de ‘eerlijke’ verpakking met alleen milieuvriendelijke materialen. Er zit geen plastic omheen, zodat de kabels tastbaar zijn in de winkel. De verpakking is gemaakt van gerecycled papier voor een beter milieu.

‘The lost tapes’ van Jackass

Sony presenteert Catch-up TV