in

Wereldavonturen voor de Sims

The Sims kunnen met het nieuwe expansion pack Wereldavonturen nu naar Egypte, China en Frankrijk reizen. Naast de winkelschappen is het spel ook te koop via download in de EA Store, zowel voor pc als Mac. Voor gamers die nog niet in het bezit van Sims 3 zijn, is er een gelimiteerde Collectors Edition voor de feestdagen. Deze versie bevat materiaal uit de oorspronkelijke Collectors Edition met nog wat nieuw materiaal voor de feestdagen.

‘De Sims 3 Wereldavonturen is het meest omvangrijke uitbreidingspakket in de geschiedenis van De Sims,’ aldus Scott Evans, overkoepelend manager van De Sims bij EA. ‘Spelers kunnen hun Sims meenemen naar drie nieuwe bestemmingen, die gebaseerd zijn op locaties uit de echte wereld. Sims kunnen naar Egypte, Frankrijk en China reizen, waar ze spannende avonturen beleven, nieuwe vaardigheden onder de knie krijgen en exotische voorwerpen ontdekken en schatten moeten zoeken. Spelers kunnen nu nog beter met de verbeterde bouw- en veranderonderdelen hun creativiteit op leuke nieuwe manieren de vrije loop laten. We zijn heel benieuwd wat voor nieuwe verhalen, filmpjes en materiaal de spelers hiermee gaan maken en online met anderen zullen delen.’

Tijdens het spelen kan de speler de Sims alle grappige, enge en spannende momenten laten vastleggen met de nieuwe fotografievaardigheid. Spelers kunnen, nadat ze klaar zijn met hun zoektocht, de gevonden schatten mee naar huis nemen, zodat ze die kunnen koesteren en aan andere Sims laten zien. Bovendien zullen spe! lers exclusief extra spelmateriaal ontvangen als ze hun versie van de pc- of Mac-game online registreren. Spelers die hun game registreren ontvangen de Avonturenschatset, die onder andere uit exotisch Egyptisch meubilair, Chinese decoraties en 1.000 SimPoints*** bestaat. Dit materiaal kunnen ze in De Sims 3 Store gebruiken om hun game aan te passen met aanvullende voorwerpen die in de game gebruikt kunnen worden.

‘The lost tapes’ van Jackass

Sony presenteert Catch-up TV