in

Kaspersky Internet Security 2010 de strijd tegen cybercrime

Kaspersky Lab lanceert Kaspersky Internet Security 2010 en Kaspersky Anti-Virus 2010, ontwikkeld om thuisgebruikers en kleine bedrijven tegen alle typen cybercrime te beschermen. Deze nieuwe generatie internetbeveiliging is gebaseerd op de meest recente beveiligingstechnologie en biedt een zeer veelzijdige bescherming.

Kaspersky Internet Security 2010 is verkrijgbaar vanaf 1 juli voor een prijs van € 39,95 (1 PC) en € 59,95 (3 PC’s)
Kaspersky Anti-Virus 2010 is verkrijgbaar vanaf 1 juli voor een prijs van € 29,95 (1 PC) en € 39,95 (3 PC’s)

Enkele jaren geleden bestond de meerderheid van de schadelijke software uit virussen die het gebruik van de PC verstoorden. Gebruikers hoefden alleen eenvoudige antivirussoftware te installeren. Dat is nu anders. Cybercrime neemt sterk toe en de software die internetcriminelen verspreiden is bedoeld om geld te verdienen. Kaspersky Internet Security 2010 speelt in op de toenemende behoefte aan bescherming hiertegen door thuisgebruikers en kleine bedrijven een nieuwe klasse internetbescherming te bieden.

“De professionalisering van internetcriminelen maakt een nieuwe benadering noodzakelijk. Thuisgebruikers en kleine bedrijven hebben een solide beveiliging nodig, die hen niet in de weg zit,” aldus Dick Gehéniau, algemeen directeur van Kaspersky Lab Benelux. “Voor Kaspersky Internet Security 2010 maken we gebruik van nieuwe technologieën die op de achtergrond bedreigingen kunnen opsporen en voor bescherming zorgen. De gemiddelde gebruiker heeft er geen omkijken naar, maar de geavanceerde gebruiker heeft de beschikking over gedetailleerde instelmogelijkheden.”

Nieuwe waterdichte en schokbestendige Pentax

Nieuwe Sharp AQUOS LED LCD TV