in

Tower of Eternity in september verkrijgbaar

Foreign Media Games brengt op 25 september 2009 de door Ncsoft ontwikkelde mmorpg Aion – The Tower of Eternity uit. De speler sluit zich aan bij de ‘Elyons of de ‘Asmodians om hen van de ondergang te behoeden. Er zijn twee edities verkrijgbaar. De standaard editie heeft een verkoopadviesprijs van 49,99 euro. De collector’s editie kost 69,99 euro.

Aion – The Tower of Eternity is de eerste mmorpg die gebruik maakt van Cryteks Cry Engine, de game engine die ook gebruikt werd in de game Far Cry. De karakters en omgeving zien er hierdoor schitterend gedetailleerd uit. In Aion creëert de speler een eigen personage en kan hij de wapens, pantsers en outfits aanpassen om sterker in de strijd te staan.

Het verhaal speelt zich af na een oorlog die de eens zo vreedzame wereld Atreia in tweëen gescheurd heeft. In de hevige strijd werd de ‘Tower of Eternity vernield, de toren die de boven- en onderzijde van Atreia met elkaar verbond. De inwoners van het noordelijke deel: de ‘Asmodians leven sindsdien in oorlog met de inwoners van het zuidelijke deel: de ‘Elyos.

Interactieve reis door Spore-universum

Kaspersky Internet Security 2010 de strijd tegen cybercrime