in

Interactieve reis door Spore-universum

Electronic Benelux lanceert www.sporegalaxy.nl, een website waar bezoekers een interactieve reis kunnen maken door een universum van miljoenen door spore gebruikers ontworpen objecten. De website wordt gelanceerd ter aanvulling van het nieuwe uitbreidingspakket Spore Ruimteavonturen waarin spelers de aanwezige objecten kunnen gebruiken om eigen missies en avonturen te ontwerpen.

Sporegalaxy.nl maakt gebruik van de zogenaamde tag of label functionaliteit van Spore en de Sporepedia. Gebruikers kunnen door hen gemaakte objecten zoals wezens, voertuigen en gebouwen in Spore van een label (‘tag’) voorzien. Sporegalaxy.nl doorzoekt deze labels en projecteert objecten met overeenkomende labels in een virtueel zonnestelsel. Hierdoor kan de bezoeker van de site op een leuke, interactieve wijze door de beschikbare Spore objecten ‘reizen’.
 
Spore bevat op dit moment ruim 105 miljoen beschikbare creaties, die via sporegalaxy.nl kunnen worden gedownload voor gebruik in de game. Met de lancering van het uitbreidingspakket kan er ook worden gezocht naar door spelers ontworpen avonturen.
 
Spore Ruimteavonturen is beschikbaar voor de pc en MAC en is door PEGI geschikt bevonden voor 12 jaar en ouder. Als uitbreidingsset is Spore Ruimteavonturen alleen te spelen met het originele Spore-spel.

Compacte slider van Sony Ericsson

Nieuwe waterdichte en schokbestendige Pentax