in

KEF en Porsche Design introduceren Space One Wireless

Het exclusieve lifestyle merk Porsche Design en het gerenommeerde Britse audiomerk KEF, breiden hun award winnende productlijn uit met de lancering van de SPACE ONE WIRELESS Active Noise Cancelling hoofdtelefoon.

De SPACE ONE WIRED hoofdtelefoon won eerder dit jaar de Red Dot Design Award ‘Best of the Best’. Het vernieuwde wireless design is nog verfijnder. Voor audio- en designliefhebbers is deze stijlvolle hoofdtelefoon het ideale (kerst)cadeau. De SPACE ONE Wireless is vanaf eind oktober in Nederland verkrijgbaar.

SPACE ONE wireless hoofdtelefoon met Active Noise Cancellation

De wireless-versie van de Red Dot Best-of-the-Best bekroonde SPACE ONE van KEF en Porsche Design, combineert de krachtige actieve geluiddempende technologie met een draadloze Bluetooth-connectiviteit. De geavanceerde Active Noise Cancelling-technologieën zorgen ervoor zorgen dat extern geluid wordt buitengesloten, terwijl de hoge hi-fi kwaliteit in weergave wordt behouden. Hiermee bieden de merken de beste mix van comfort en geluidskwaliteit aan consumenten die op zoek zijn naar een highend-hoofdtelefoon waar hoge kwaliteit, elegantie, en superieur design samenkomen.

Subtiel logo

Het elegante ontwerp van de originele SPACE ONE is vernieuwd en verfijnd met een donker, hoogglans ingelegd Porsche Design-logo dat op de oorschelp is geplaatst, waardoor een stijlvolle look is ontstaan. De Bluetooth® aptX ™ – verbinding benadert cd-kwaliteit. De 40mm full-range drivers, grote 20mm neodymiummagneten en een lichtgewicht CCAW spreekspoel worden gecombineerd om een frisse, ruimtelijke en dynamische klank te waarborgen.
Er kan wel 30 uur draadloos worden genoten van muziek, met ingeschakelde Active Noise Cancellation. Ondanks dat het een draadloze hoofdtelefoon betreft wordt er wel een extra audiokabel met microfoon bijgeleverd, zodat er ook niet-draadloos geluisterd kan worden en de batterij nog langer meegaat. Porsche Design en KEF verzekeren gebruikers ook dat telefoongesprekken in goede kwaliteit gevoerd kunnen worden. Door de ‘voice capture technologie’ versterkt de stem terwijl het omgevingsgeluid wordt onderdrukt.

Prijs: SPACE ONE WIRELESS: €398,- | Beschikbaar: vanaf eind oktober

www.porsche-design.com

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0
MyCom - aandacht voor milieuvriendelijke tweedehands IT-apparatuur

MyCom: aandacht voor milieuvriendelijke tweedehands IT-apparatuur

Limited edition OnePlus 5 JCC+ en ‘Callection’ zijn nu verkrijgbaar