in

Porsche Design en KEF breiden SPACE ONE WIRELESS collectie uit met een black edition

Het exclusieve lifestyle merk Porsche Design en het gerenommeerde Britse audiomerk KEF, breiden hun award winnende productlijn uit met een zwarte editie van de SPACE ONE WIRELESS Active Noise Cancelling hoofdtelefoon.

Vorig jaar kwam de hoofdtelefoon, met het vernieuwde en verfijnde wireless design, op de markt en ontving lovende recensies. Met de toevoeging van de black edition aan de high-end collectie heeft de stijlbewuste consument, die geluidskwaliteit en comfort vooropstelt, nog meer keuze. De SPACE ONE WIRELESS black edition is vanaf vandaag in Nederland beschikbaar.

SPACE ONE WIRELESS Black

De SPACE ONE WIRELESS Black, uitgerust met Bluetooth, is het nieuwste alternatief binnen de Red Dot Best of the Best award-winnende SPACE ONE hoofdtelefoons. De elegante zwarte afwerking past perfect binnen de high fashion modetrends en creëert moeiteloos een eigentijdse stijl. De krachtige blauwe details karakteriseren het iconische design van SPACE ONE WIRELESS, maar weerspiegelen tegelijkertijd ook de technologie die gebruikt is in hun functioneel ontwerp.

De Bluetooth® Qualcomm® aptX™ connectiviteit benadert cd-kwaliteit terwijl geavanceerde Active Noise Cancelling techniek extern geluid dempt en de verfijnde details van originele opnamen behouden blijft. 40mm full-range drivers, 20mm sterke neodymium magneten en een lichtgewicht CCAW-voice coil waarborgen een frisse, ruimtelijke en dynamische klank. Er kan wel 30 uur draadloos worden genoten van muziek, met ingeschakelde Active Noise Cancellation en Bluetooth.

Bij de draadloze hoofdtelefoon wordt een extra audiokabel met microfoon geleverd, zodat er ook niet-draadloos geluisterd kan worden en de batterij nog langer meegaat. Porsche Design en KEF verzekeren gebruikers ook dat telefoongesprekken in goede kwaliteit gevoerd kunnen worden. Door de ‘voice capture technologie’ versterkt de stem terwijl het omgevingsgeluid wordt onderdrukt.

MOTION ONE Black & GRAVITY ONE Black

Naast de SPACE ONE WIRELESS Black, breiden KEF en Porsche Design ook de MOTION ONE Bluetooth Earphones en GRAVITY ONE Bluetooth Speakers uit met een black edition. Deze recente toevoegingen aan de collectie bieden de kritische audiofiel een nieuwe koptelefoon en speaker die voldoet aan de vraag naar hoge geluidskwaliteit en de behoefte aan elegant en geavanceerd design.

Prijs:

  • SPACE ONE WIRELESS Black: €399,00
  • MOTION ONE Black: €249,00
  • GRAVITY ONE Black: €379,00

Beschikbaar:

De producten zijn beschikbaar vanaf 2 mei 2018 | www.porsche-design.com | nl.kef.com

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Primeur: de eerste compacte kleurenlabelprinter voor het kantoor

Ga de weg op met de nieuwe TomTom GO Basic