in

Kies ervoor om jouw iPhone zelf te repareren

Op dit moment is het milieu belangrijker dan ooit. We leven namelijk samenleving met een circulaire economie. Dit houdt in dat grondstofvoorraden niet uitgeput raken en reststoffen opnieuw gebruikt worden.

Veel producten binnen zo’n circulaire economie worden hergebruikt, zodat de grondstofvoorraden niet uitgeput raken. Vandaar dat steeds meer mensen kiezen om hun iPhones zelf te repareren in plaats van een gloednieuwe iPhone uit de winkel te kopen. Om je goed op weg te helpen, lees je in dit artikel welke punten belangrijk zijn tijdens het gehele reparatieproces. Zo kun jij jezelf verzekeren dat je jouw iPhone zelf kunt repareren.

Achterhaal het probleem van de iPhone

Om je zelf goed op weg te helpen, is het belangrijk om eerst het probleem van de iPhone te achterhalen. Is het scherm kapot of is het de batterij? Doordat je allereerst het probleem achterhaalt kun je een hoop tijd besparen tijdens de reparatie. Je gaat nu namelijk niet met een reparatie bezig die niet eens nodig is.

Zoek de juiste onderdelen uit

Nu je weet wat het probleem is, is het aan jou om de juiste onderdelen uit te kiezen. Heb je een iPhone 7? Dan is het logisch dat je opzoek gaat naar iPhone 7 onderdelen. Wanneer je een iPhone 6s hebt, is het logisch dat je opzoek gaat naar iPhone 6s onderdelen.
Momenteel zijn er veel verschillende aanbieders waar het aanbod te verkrijgen is. Probeer de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken op basis van de klantbeoordelingen. Hierin wordt aangegeven hoe betrouwbaar een aanbieder is en wat voor service hij verleent. Een goede aanbieder kenmerkt zich door veel positieve beoordelingen.

Zoek een duidelijke reparatiehandleiding uit

De derde stap is het uitzoeken van een duidelijk reparatiehandleiding. Hierin wordt aangegeven welke stappen je moet volgen om de reparatie goed te kunnen voltooien. Op het internet zijn er veel verschillende handleidingen te vinden voor elk type iPhone. Heb je een iPhone 6s plus en is de batterij kapot? Dan heb je een handleiding nodig voor het vervangen van de iPhone 6s plus batterij. Let goed op dat je bij de juiste type iPhone kijkt, je wilt niet bezig gaan met een reparatie voor een mobiel die je niet eens hebt.

Blijf rustig tijdens het reparatie proces

Nu je bezig gaat met de reparatie is het essentieel dat je rustig blijft tijdens het gehele reparatieproces. Je wilt niet overnieuw moeten beginnen omdat je te snel te werk bent gegaan. Dit kan namelijk een hoop frustraties veroorzaken en kan ervoor zorgen dat je nooit meer weer wil repareren.

Tijdens het repareren van je iPhone werk je met veel verschillende schroefjes. Tijdens de reparatie kun je gebruik maken van een magnetische schroefmat. Hierdoor blijven alle schroefjes op hun plek liggen en hoef je je daar in ieder geval niet druk meer om te maken.

Reacties

Reageren
  1. En wie zijn die “Repair Monkeys B.V.” waar jullie zo reclame voor maken? Op de website staat geen adres om maar wat te noemen.

    Wellicht dat jullie toch zorgvuldiger om kunnen gaan met informatie plaatsen en duidelijk maken dat het reclame is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Sluit aan bij elke meeting met Logitech Swytch

EPOS: Nieuw audiomerk lanceert EXPAND 80 speakerphone voor grotere vergaderruimtes – breng uw medewerkers samen