in

Kingston Technology onthult eerste 256GB flash drive ter wereld

Kingston introduceert de eerste 256GB USB flash drive ter wereld, de Kingston Technology DataTraveler 300. Door de Kingston DataTraveler 300 kunnen gebruikers een hele digitale wereld met zich meedragen van duizenden beeldbestanden tot een hele database aan documenten. Gebruikers profiteren ook van snelle transfer rates en de optie om hun gegevens te beschermen met een wachtwoord.  

De Kingston DataTraveler 300 is ideaal voor netbook-gebruikers die de beperkte opslagcapaciteit van hun machine willen vergroten. Het kan ook gebruikt worden door zakelijke consumenten die met grote databases werken of zelfs door ontwerpers die grote grafische bestanden van de ene naar de andere plek moeten verplaatsen.

De Kingston DataTraveler 300 heeft een slank ontwerp en een uitschuifbare USB-connector. Hij is uitgerust voor Windows Readyboost™. De Kingston DataTraveler 300 is alleen beschikbaar in 265GB en wordt geleverd met 5 jaar garantie en 24 uur per dag, 7 dagen per week technische ondersteuning. De Kingston DataTraveler wordt enkel op aanvraag gebouwd. Klanten die de drive willen aanschaffen, kunnen hiertoe opdracht geven aan een reseller of e-tailer van Kingston.

Grappige holbewoners in een puzzelgame

Blu-ray home theater system van LG