in

Kleine beamer voor hoogwaardige beelden

Optoma introduceert de Pico Projector (PK101). Dit apparaat is lichter en kleiner dan menig smartphone en projecteert hoogwaardige beelden, waar je ook bent. Met de projector kun je op ieder willekeurig moment je foto’s of video’s laten zien op groot formaat. De Pico is te gebruiken vanaf elke mogelijke bron zoals media spelers, mobiele telefoons, PDAs, cameras en game consoles.


De pocket projector is gebaseerd op de allernieuwste dlp-techniek van Texas Instruments. Dankzij deze unieke techniek en de toepassing een led-lichtbron is de Pico zo klein en licht van gewicht. Hij heeft in vergelijking met andere projectoren een lager energieverbruik en toch een relatief hoge lichtopbrengst en contrastwaardes. De Pico heeft een ‘lamp’ met een levensduur van maar liefst 20.000 uur en het apparaat draait tot 2 uur op een volgeladen accu. De projectie blijft haarscherp tot 152 cm grootte.

‘De Optoma Pico projector vertegenwoordigt de laatste technologieën in de mobiele display industrie. Wij zien de Pico projector als een compleet nieuwe en spannende markt, één die dramatisch het bereik en potentieel van projectieproducten in nieuwe eindgebruikertoepassingen uitbreidt,’ vertelt Dr. William Coggshall, oprichter en president van de Pacific Media Associates (PMA), een vooraanstaande wereldwijde handelsorganisatie op het gebied van imaging.

De Pico zal in Nederland en Belgie begin 2009 verkrijgbaar zijn voor een consumentenadviesprijs van 349 euro.

Actie ter promotie van de Eminent Video Grabber

Nieuwe set games hardware van Logitech