in

Nieuwe set games hardware van Logitech

Logitech onthult drie nieuwe producten in de G-series. Het G19 keyboard for gaming, de G35 surround sound headset en de G9x laser mouse bieden onder andere programmeerbare knoppen, 7.1-kanaals surround sound, 5000 dpi laser sensor en toetsen met achtergrondverlichting (in willekeurige volgorde).

Het Logitech G19 keyboard for gaming heeft een kleuren GamePanel lcd. Het draaibare, 320-bij-240-pixel scherm geeft waardevolle informatie weer bij het spelen van meer dan zestig verschillende games, waaronder World of Warcraft, en kan ook informatie over VoiP, cpu-belasting of andere gegevens tonen. Het toetsenbord heeft twaalf volledig programmeerbare knoppen inclusief drie macro’s per toets. In totaal heeft een gamer dus 36 tijdbesparende commando’s direct beschikbaar. Het Logitech G19 keyboard for gaming is in maart verkrijgbaar voor een winkeladviesprijs van 179,99 euro.

De G35 headset heeft 7.1 surround sound en is gebaseerd op tweede generatie Dolby Headphone technologie. Het ear-enclosing ontwerp van de G35 headset reduceert omgevingsgeluid tot een absoluut minimum terwijl de instelbare, ruisonderdrukkende microfoon de stem tot in perfectie registreert.
Met behulp van de meegeleverde software is het mogelijk om een stem te vervormen. De zes opties zijn: cyborg, giant, mutant, space squirrel, troll en alien. Wanneer de stemvervorming gebruikt wordt in combinatie met populaire chat software zoals Ventrilo of Team Speak, dan bieden drie G-toetsen op het linker oorstuk éénknopstoegang tot de voice morphing functies. De headset is in maart verkrijgbaar voor een winkeladviesprijs van 129,99 euro.

De Logitech G9x laser mouse biedt gamers een dpi-instelling van 200 tot 5000 dpi die direct (on-the-fly) instelbaar is tijdens het spelen. De muis heeft twee verwisselbare handgrepen zodat gamers de beste pasvorm kunnen kiezen. Verder heeft de muis onboard geheugen met ruimte voor vijf programmeerbare ready-to-play profielen en een gewichtsysteem om naar eigen inzicht tot 28 gram extra gewicht toe te voegen. Hij is verkrijgbaar in februari voor een adviesprijs van 89,99 euro.

Het G13 gameboard biedt optimaal comfort dankzij ronde vormen; de toetsen zijn daarbij op de tast vindbaar. Met drie verschillende speelmodi, 25 programmeerbare toetsen en een programmeerbare analoge stick biedt het gameboard in totaal 87 manieren voor input in een spel. Je kunt ook custom knoppenprofielen voor favoriete spellen instellen. Daarnaast is de G13 voorzien van een 160-bij-43-pixel GamePanel lcd-scherm waarop onder meer live gamestatistieken, systeeminformatie en boodschappen van andere spelers te zien zijn. Het advanced gameboard is in maart verkrijgbaar voor een winkeladviesprijs van 89,99 euro.

Kleine beamer voor hoogwaardige beelden

Cd-tuner voor in de auto