in

Kleurige hdmi-kabels van König

König bewijst dat zelfs kabels die achter de apparatuur langs lopen er veel beter uit kunnen zien. Er was al eerder een hdmi-kabel met led-verlichting gepresenteerd, maar nu is er ook een high-endversie te koop. Deze nieuwe hdmi-kabel heeft aluminium pluggen en is voorzien van een nylon net voor extra stevigheid. Dit geeft de kabel een nog exclusiever uiterlijk. Het grootste verschil met normale hdmi-kabels zijn echter de blauwe led-pluggen.

Zodra de kabel aangesloten wordt op een actief apparaat lichten zowel het König- als het hdmi-logo op de plug blauw op. De kabel (CMP-CE037) is verkrijgbaar in 1. 5, 2.5 en 5 meter en heeft een consumenten adviesprijs van respectievelijk 24,95, 28,95 en 34,95 euro

De CMP-CE037 is onderdeel van een high-end König kabelserie bestaande uit een breed aanbod van kabels. Van hdmi tot ftp en van dvi tot mini-usb. Ook zijn er verschillende adapter pluggen verkrijgbaar zoals hdmi naar dvi en usb-a naar usb-b. De gehele lijn is gemaakt van hoge kwaliteit materialen en verpakt in luxe blister.

Geïnteresseerd in de volledige König kabelserie?
Bezoek dan www.nedis.nl en zoek op CMP-CE.

Personaliseerbare Walkman-telefoon

Panoramafoto’s maken met de WB500