in

Powerline adapters nu ook in starterkit verkrijgbaar

Voor het opzetten van een thuisnetwerk via het lichtnet biedt de Eminent nu de xLINE PRO starterkit met twee Powerline adapters 200Mbps. Gebruik de ene Powerline adapter om de router op het stopcontact aan te sluiten. De andere Powerline adapter is op iedere plek in huis aan te sluiten op het stopcontact om een computer te verbinden met het internet. Dankzij de hoge snelheid en stabiliteit zijn de Powerline adapters ook te gebruiken voor IP-TV en internettelefonie.

Stel je hebt beneden je internetverbinding, maar de computer staat op de bovenverdieping. Een lange kabel tussen de twee trekken is natuurlijk mogelijk, maar niet praktisch. Daarvoor zijn er nu de Powerline adapters van Eminent. Een adapter is voor het modem, de tweede voor het stopcontact bij de computer. De internetverbinding loopt nu via het stopcontact. Deze Powerline adapters zijn vanaf nu ook als startersset te koop.

De xLINE PRO starterkit is geschikt voor het opzetten van een high-speed netwerk over het lichtnet. Dankzij de hoge datadoorvoer zijn de 200Mbps Powerline adapters ook prima te gebruiken voor IP-TV en internettelefonie. Beveiliging via 56-bit DES LINK encryptie voorkomt dat anderen gebruik kunnen maken van het netwerk. De Powerline adapters zijn uitgerust met een drukknop voor het instellen van deze beveiliging.

My Passport en My Book speciaal voor Mac

Kleurige hdmi-kabels van König