in

KPN stelt AI-kennis beschikbaar in de winkels

Om klanten beter bekend te maken met AI (Artificial Intelligence) start KPN met informatiesessies over kunstmatige intelligentie.

Bezoekers van de KPN-winkels maken kennis met kunstmatige intelligentie, wat de mogelijkheden zijn nu en in de toekomst en hoe ze er zelf mee aan de slag kunnen. Daarmee wil KPN de digitale kennis en vaardigheden van klanten vergroten.

Voor consumenten wordt AI steeds vaker toepasbaar in het dagelijks leven. Op een eenvoudige manier teksten schrijven, samenvattingen maken, afbeeldingen creëren of zelfs muziek maken. Allemaal toepassingen die online te vinden zijn. Daarnaast is AI ook steeds vaker geïntegreerd in bijvoorbeeld de mobiele telefoon. Tegelijk is er nog een grote groep Nederlanders die nog kennis heeft gemaakt met AI of niet weet of AI hen in het dagelijks leven kan helpen. Daar wil KPN klanten bij helpen door het delen van kennis.

“Onze winkels zijn bij uitstek de plek waar KPN klanten naartoe kunnen als ze vragen hebben. Niet alleen over hun producten maar ook over andere digitale toepassingen en trends,” zeg Martin Boers, directeur van alle KPN winkels. “In onze KPN Experience winkels bieden al regelmatig kennissessies. Met de informatiesessies over AI spelen we in op de groeiende vraag van klanten die graag meer over kunstmatige intelligentie willen weten. Morgen in Amsterdam, binnenkort in Eindhoven en door heel Nederland.”

Google Pixel bij KPN

Op de dag van de eerste kennissessies over AI wordt ook de nieuwste mobiele telefoon gelanceerd bij KPN: de Pixel 8a, ontwikkeld door Google. Met de Pixel 8a maak je prachtige foto’s met de Pixel Camera. En je krijgt nog sneller nog meer gedaan met AI van Google, zoals wazige foto’s scherper maken. De Pixel 8a is vanaf morgen (8 mei 2024) samen met de Pixel 8 en de Pixel 8 Pro te vinden in alle KPN winkels.

Robin Clements, CMO van KPN: “Ik ben blij dat ik de geruchten mag bevestigen, de Google Pixel vind je bij KPN. Google is geen onbekende voor KPN. Kijk maar naar het succes van KPN TV+ op Android TV. De innovatiekracht en AI-toepassingen in Pixel komen uitstekend tot hun recht op het beste mobiele netwerk van KPN. Via KPN.com en in onze winkels laten we KPN-klanten graag kennismaken met het nieuwste toestel.”

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

MediaMarkt opent eerste Urban Mobility Store in Europa

Afleiding uit. Open geluid aan.