in

‘Krasjemenou?!’ weer van start bij Ingram Micro

Van 2 november tot en met 13 december 2009 maken klanten van Ingram Micro weer grote kans om een prijs te winnen tijdens de Krasjemenou campagne. Bij aankoop van producten boven twintig euro van de participerende leveranciers bij Ingram Micro, ontvangt de klant een gratis kraskaart. Na het krassen weet de klant direct of hij of zij een prijs heeft gewonnen. Met de unieke code kan de klant, op de speciaal voor deze campagne ontworpen website, zien welke prijs er is gewonnen. De website www.krasjemenou.nl, is zowel voor klanten als consumenten bereikbaar.

De reseller kan ervoor kiezen om de kraskaarten zelf open te krassen of om de kraskaarten aan zijn klanten weg te geven. Ingram Micro komt met deze actie haar klanten op twee punten tegemoet, in eerste plaats met de incentives, maar vooral ook doordat klanten de kraskaarten kunnen inzetten als eigen eindgebruikersactie.

Met meer dan vierduizend prijzen hebben klanten nu nog meer kans om te winnen dan vorig jaar. De te winnen prijzen bestaan dit jaar onder andere uit Sony Bravia 40 inch lcd-tv’s, BlackBerry 9000 Bold smartphones, Philips Wake-up lights, Sweex mp3-spelers, Trust Webcams en vele andere prijzen.

My Body Coach vanaf 20 november

DragonBall komt naar de Wii