in

Laat je creativiteit de vrije loop en versterk je spelbeleving met tori™

BANDAI NAMCO Entertainment onthult vandaag tori™, een creatief en fantasierijk ecosysteem, dat families en kinderen van 6 tot 12 jaar oud toelaat te genieten van een interactief spel dat individuele creativiteit, samenwerking en kritisch nadenken aanmoedigt.

Gebruikmakend van het grondbrekende Mirror Play™, een 3D motion tracking oplossing ontworpen door ISKN, laat tori™ speelgoed en andere creaties op magische wijze tot leven komen in de daarbij horende apps. Door de tori™ Staf, het tori™ Katapult en het tori™ Ruimteschip over het tori™ bord te bewegen, kunnen kinderen de barrières tussen hun verbeelding en de realiteit breken en een wereld vol creativiteit en plezier openen.

“We geloven in creatieve, speelse en actieve methodes die processen ontwikkelen waar probleemoplossend denken, creativiteit en concentratie centraal staan.”

“We hebben altijd gedacht dat onze technologie kon worden gebruikt op een gebruiksvriendelijke manier om creativiteit en emotie los te wekken. Samenwerken met BANDAI NAMCO Entertainment was voor ons dan ook dé gelegenheid om plezier, magie en verbeelding naar iedereen te brengen” aldus Timothée Jobert, ISKN co-founder & CXO.

Dankzij het tori™ Explorer pack kunnen kinderen hun persoonlijkheid uitdrukken door het bouwen en aanpassen van digitale elementen én hun speelgoed in het echt. Dit creatieve avontuur laat een evenwichtige ervaring toe, zowel op als naast het scherm, bedacht door experts in het bestuderen van kinderen hun leerpatronen en ontwikkeling.

“We geloven in creatieve, speelse en actieve methodes die processen ontwikkelen waar probleemoplossend denken, creativiteit en concentratie centraal staan. In dat opzicht laat tori™ kinderen plezier hebben en hun persoonlijkheid uitdrukken via creatieve en interactieve ervaringen, zowel op als naast het scherm.” aldus Herve Hoerdt, SVP van Marketing, Digital & Content bij BANDAI NAMCO Entertainment Europe.

Het tori™ Explorer Pack verschijnt op 2 oktober 2019 en is compatibel met iOS en Android smartphones en tablets. Het tori-ecosysteem start met vijf beschikbare apps bij release en wordt met tijd uitgebreid via nieuwe apps en speelgoed.

Voor meer informatie, bezoek www.tori.com of volg ons via Facebook en Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

LG brengt Apple AirPlay 2 naar LG Smart TV’s met ThinQ AI

Op vakantie met de auto? Vier redenen om een dashcam mee te nemen