https://www.facebook.com/digitailing/
in

DigiTip & Winactie: Play (by Ewent) Gaming accessoires

Ewent introduceert een compleet nieuwe lijn namelijk de Play Gaming Accessoires. Beleef uren speelplezier met deze zeer betaalbare Play gaming producten zoals: Een nauwkeurige 3200 DPI gaming muis, een robuust metalen gaming toetsenbord met achtergrondverlichting en breathing effect, een comfortabele over-ear headset met volume regeling en mute schakelaar en tenslotte een extra grote gaming muismat met antislip laag aan de onderkant.

Winnen

Ewent stelt 3x ‘Play Gaming accessoires sets’ (Muis, toetsenbord, hoofdtelefoon & muismat) ter beschikking voor onze lezers! Wat moet je doen? Like Digitailing op Facebook en deel dit bericht via je Social Media + mail je nawgegevens naar redactie@digitailing.nl. Deelnemen kan tot vrijdag 3 november 2017, met de winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen. ~ Inschrijving gesloten! We feliciteren Chee Yong Hsia, Niels Breedijk en Wim Timmermans met de gewonnen prijzen! ~

De PL3300 Gaming muis is uitgerust met een zeer nauwkeurige instelbare optische sensor voor de beste game ervaring. Je kunt kiezen uit vier voorgeprogrammeerde DPI niveaus tot 3200 DPI. Dankzij het ergonomische ontwerp ligt deze gaming muis perfect in je hand. Je verslaat je tegenspelers eenvoudig met deze lichtgewicht muis die is uitgerust met 6 knoppen en een scrol wiel. De PL3300 heeft 4 kleuren die zich langzaam afwisselen met een breathing-effect.
PL3300 Verkoopadviesprijs € 14,98

Het Play PL3310 Gaming Toetsenbord is je ideale game-maatje door zijn robuuste metalen ontwerp. Voor de beste spelbeleving heeft het gaming toetsenbord achtergrondverlichting met drie instelbare kleurstanden. Het breathing-effect zorgt voor een subtiele overgang van de kleuren. De intensiteit en kleurstand van de leds kun je zelf selecteren. Wanneer je helemaal geen achtergrondverlichting wilt, schakel je de leds eenvoudig uit. Ongestoord gamen kan dankzij de Windows vergrendeltoets. Wanneer je lekker in een spel zit en wilt voorkomen dat je op de Windows-toets drukt tijdens het gamen. Met deze speciale Windows lock functie blokkeer je de Windows-toets en speel je ongestoord verder. Het Play Gaming Toetsenbord is verder uitgerust met een Anti-Ghosting functie die ervoor zorgt dat je tot 19 toetsen tegelijkertijd kun gebruiken. Daarnaast heeft dit stevige metalen toetsenbord 12 multimediatoetsen.
PL3310 Verkoopadviesprijs € 29,98

De comfortabele PL3320 PC gaming hoofdtelefoon met over-ear oorkussens en ingebouwde microfoon heeft een krachtige bas voor een ultieme game-beleving. Dankzij de ingebouwde volumeregeling en microfoonschakelaar pas je eenvoudig het volume aan en schakel je de microfoon in- of uit. Handig wanneer je met anderen aan het gamen bent en wel wilt luisteren maar niet je eigen stem wilt laten horen. De Play gaming headset kun je met de meegeleverde 3.5mm jack adapter ook aansluiten op je Xbox One of PlayStation 4 game console.
PL3320 Verkoopadviesprijs € 24,98

De Play gaming muis, gaming toetsenbord en de gaming headset zijn allen voorzien van een de speciale knoopvrije nylon kabel zodat deze nooit meer in de war kan raken.

De PL3340 Gaming muismat is geschikt voor zowel optische- als lasermuizen. Dankzij het extra grote oppervlak (400x320mm) heb je meer dan genoeg ruimte. De speciale antislip laag op de onderkant zorgt ervoor dat de muismat niet wegglijdt tijdens het gamen.
PL3340 Verkoopadviesprijs € 11,98

Reacties

Reageren
  1. ~ Inschrijving gesloten! We feliciteren Chee Yong Hsia, Niels Breedijk en Wim Timmermans met de gewonnen prijzen! ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

MediaMarkt opent uitzendbureau voor mens en robot in Eindhoven

Eminent Full HD 4K TV Streamer | KODI player