in

DigiTip: De Razer Kraken 7.1 V2 en Ripsaw Game Capture

Hou je ook zo van gamen en heb je wel eens nagedacht om jou game avonturen op te nemen en te delen met de wereld? Razer biedt hiervoor de ideale combinatie met de Razer Kraken en Ripsaw Game Capture.

http://dili.webtic.nl/wp-content/uploads/2017/05/kraken-71-v2-razer-1200x750.jpg

Razer Kraken 7.1 V2

De Razer gaming-headset Kraken 7.1 V2 is voorzien van grotere drivers van 50 mm voor een optimale balans tussen spelgeluid en teamcommunicatie,

een langere levensduur dankzij een uit één stuk aluminium vervaardigd frame en een nieuw ergonomisch ontwerp voor maximaal comfort en voorkoming van vermoeidheid. Het oorspronkelijke ontwerp van deze headsets is op diverse punten verbeterd om tegemoet te komen aan de toenemende eisen van zowel professionele als vrijetijdsgamers.

50 mm audio drivers voor een optimale balans tussen game-audio en teamcommunicatie
De Razer Kraken V2-headsets bieden verbeterde audioprestaties dankzij het gebruik van twee geoptimaliseerde drivers van 50 mm. Deze drivers zijn groter dan de drivers die in eerdere versies van de Kraken-headsets werden gebruikt en bieden een breder frequentiebereik. Dit resulteert in een perfecte balans tussen game-audio en teamcommunicatie.

De Razer Kraken 7.1 V2 is voorzien van een geavanceerde 7.1 virtual surround sound engine die de positionele audio optimaal afstemt op de individuele gamer.

Een langere levensduur dankzij een uit één stuk aluminium vervaardigd frame
De Razer Kraken V2 headsets zijn voorzien van een nieuw frame dat uit één stuk aluminium is vervaardigd. Dit zorgt voor een langere levensduur dan headsets die gebruikmaken van andere populaire materialen.

De headsets zijn uitgebreid getest op onder meer vallen, verbuiging, extra gewicht en een ruwe behandeling en komen tegemoet aan de hoge eisen van professionele gamers.

Optimaal comfort en voorkoming van vermoeidheid
De hoofdband is ontwikkeld met het oog op een evenwichtige gewichtsverdeling en een lagere klemkracht. Dit zorgt voor maximaal comfort tijdens langdurige gamesessies.

De oorschelpen zijn groter en zachter en isoleren meer geluid dan voorheen. Ze kunnen bovendien eenvoudig worden vervangen. Gebruikers kunnen kiezen tussen ronde of ovale ontwerpen* voor de meest geschikte pasvorm.

De nieuwe oorschelpen zijn daarnaast voorzien van speciale uitsparingen, zodat ook brildragende gamers de headset tijdens lange spelsessies zonder belasting kunnen dragen.

*Ovale oorschelpen zijn los verkrijgbaar.

Kristalheldere communicatie
De microfoons van zowel de Razer Kraken Pro V2 als Kraken 7.1 V2 kenmerken zich door een één richting opnamepatroon en een handig inschuifbaar ontwerp.

De Razer Kraken 7.1 V2 is voorzien van een unieke digitale microfoon met actieve demping van het omgevingsgeluid. Tijdens LAN-evenementen kunnen gamers kunnen deze functie via Razer Synapse activeren, voor een kristalheldere communicatie met teamleden.

“We hebben de Razer Kraken V2-headsets ontwikkeld om de beste e-sport-spelervaring te bieden”, aldus Min-Liang Tan, de medeoprichter en CEO van Razer. “Professionele gamers zullen in hun spel uitblinken dankzij de krachtige, speciaal geoptimaliseerde drivers van 50 mm van de Razer Kraken V2, het uiterst robuuste, uit één stuk aluminium vervaardigde frame en het nieuwe ergonomische ontwerp dat bijdraagt aan maximaal comfort.”

Razer Ripsaw

Met de Razer Ripsaw game-capturekaart wordt professioneel streamen heel eenvoudig, of je nu een beginner bent, de volgende PewDiePie wil worden, of al een echte professional – maar op zoek naar een robuuste en competitieve streaming-opstelling.

Dankzij de Razer Ripsaw krijgt je publiek het gevoel dat ze naast je zitten wanneer je je content in kristalhelder 1080p en tot wel 60 frames per seconde uitzendt via de populaire streamingplatforms.

De Razer Ripsaw beschikt over de toonaangevende usb 3.0-standaard; daardoor is hij in staat je gamemateriaal op te slaan als ongecomprimeerde ruwe data en het vervolgens direct af te spelen zonder merkbare vertraging. Geen tearing, geen artefacten, alleen uiterst soepele streaming.

Om gebruik te maken van het handige second audio mix-in kanaal van Razer Ripsaw – zodat je je stream kan voorzien van commentaar of een begeleidend nummer, hoef je alleen een aux-in muziekbron aan te sluiten of een microfoon die geschikt is voor mic-in.

Kenmerken:
• High-def 1080p opslag bij 60fps;
• Extreem lage vertraging via usb 3.0;
• Second audio mix-in van professionele kwaliteit;
• Ondersteunt next- en last-gen consoles.
• Interface: usb 3.0 only
• Video input: Digital – HDMI / Analog – Component
• Audio input: Digital – HDMI / Analog – RCA L/R
• Audio mix-in input: 3.5 mm mic-in / 3.5 mm aux-in
• Video output: HDMI (pass-through from HDMI and Component input)
• Max capture resolution: Uncompressed 1080p60
• Ondersteunende resoluties: 1080p, 1080i, 720p, 576p, 576i, 480p, 480i

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

De nieuwe Lenovo IdeaPad laptopfamilie

Voel je de zomer al? Haal het meeste uit het leukste seizoen met