in

Lego Battles voor Nintendo verkrijgbaar in Nederland

Lego Battles, geproduceerd door TT Games, ontwikkeld door Hellbent Games en gepubliceerd door Warner Bros. Interactive Entertainment, is de nieuwste game in de prijswinnende Lego videogame line-up en combineert elementen uit drie klassieke Lego speelgoed themas; Lego Castle, Lego Pirates en Lego Space. Het spel biedt een nieuw soort “bouw en strijd” Lego gameplay aan, die door spelers van alle leeftijden gespeeld kan worden in de Story en Free Play modus en met twee vrienden in de Multiplayer modus.

Lego Battles is een heroïsche real-time strategie game die spelers meeneemt voor een compleet Lego avontuur door zes unieke verhaallijnen en 90 levels op het land, in de zee en in de lucht. Spelers kunnen hun eigen Lego basissen en teams bouwen. Door het mixen en matchen van eenheden uit verschillende Lego themas kunnen zij een unieke en persoonlijke Lego squad samenstellen om mee te vechten.
Spelers kunnen ook maximaal drie vrienden op het strijdtoneel uitdagen in de multiplayer modus via de wireless DS multi-card play. Met 55 speelbare personages en 30 voertuigen zullen fans piratenzwaardvechters zij aan zij zien vechten met aliens, draken die vechten tegen ninjas, piratenschepen die ruimteschepen beschieten en vele andere unieke combinaties. Spelers zullen ontdekken dat met een beetje fantasie en Lego creativiteit de bouw- en de gevechtsmogelijkheden oneindig zijn!
“We zijn erg opgewonden om de klassieke themas van Lego Castle, Lego Pirates en Lego Space samen te voegen in een nieuwe DS game” aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games Publishing. “Het levert een unieke handheld ervaring vol met de humor en aanpassingsmogelijkheden die zo herkenbaar zijn in alle Lego games”.
Lego Battles is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Satmap introduceert navigatiesysteem voor buitensportliefhebbers

Compacte slider van Sony Ericsson