in

Leisure Suit Larry is terug

Deze week is een van de allergrootste gamelegendes teru van weggeweest. Leisure Suit Larry is vanaf 27 maart beschikbaar voor de Xbox 360 en pc. Codemasters brengt de game uit op haar casual gameslabel Funsta. Om te benadrukken dat het een game is die bij geen enkele gamer mag ontbreken in de collectie is de adviesverkoopprijs 29,99 euro op Xbox 360 en voor 24,99 euro op pc.

Leisure Suit Larry: Box Office Bust is een grappige adventure game waarin de hoofdrol is weggelegd voor game legende Larry; altijd naarstig op zoek naar liefde, maar steevast op de verkeerde plaats.. . Ook deze gloednieuwe game loopt weer over van de toespelingen en is een satire op de glitter, glamour en verleidelijke vrouwen van Hollywood. De zeer gewilde ‘achievements‘ in de game zijn bovendien eenvoudig te spelen.
 
De game is ingesproken door een groot aantal bekende stemartiesten, waaronder Jay Mohr, bekend van Simpsons, Family Guy, West Wing en Scrubs. Jay kruipt in de huid kruipt van Larry Loveage, terwijl Baywatch Babe Carmen Electra, ook bekend uit Starsky & Hutch, de stem vertolkt van Ginger Vitus. Op www.leisuresuitlarrygame.com staan de video’s met interviews met beide acteurs.
 
Anti-held Larry doet in dit spel vakantiewerk in de filmstudio van zijn oom en probeert ondertussen naam te maken in ‘Tinseltown’. Tijdens zijn werkzaamheden ontdekt hij echter dat een rivaliserende studio van plan is om in de roddelbladen eens flink de vuile was buiten te hangen over de studio van zijn oom. Het is nu is aan Larry om daar een stokje voor te steken en de reputatie van zijn de studio te redden. Er komen ook  vele filmparodieën voorbij.

Twin Frozr videokaart van MSI

Eerste seizoen originele Star Trek nu op Blu-ray