in

Lexmark inkjetprinters met touchscreen

Lexmark introduceert acht nieuwe all-in-one printers, waarvan vier specifiek gericht zijn op de home office omgeving. De andere vier printers zijn voor de professionele omgeving. Voor de consument en het kleine bedrijf zijn er de draadloze Interact S605 met touchscreen en SmartSolutions-technologie (adviesprijs 199 euro), de Intuition S505 met kleuren-lcd en dubbelzijdige printfunctie (adviesprijs 149 euro), de Interpret S405 vier-in-een (adviesprijs 129 euro) en de Impact S305 voor alledaags gebruik (adviesprijs 99 euro).

Een aantal van de nieuwe printers is draadloos. In de consumentenserie is het de Interact S605 die gebruikmaakt van wireless-n. Met ecomodus kan energie worden bespaard en wordt automatisch dubbelzijdig geprint of gekopieerd. Dat bespaart ook nog papier.

‘We hebben een productlijn met innovatieve oplossingen en functionaliteit ontwikkeld, die net zo uniek is als de kleinzakelijke omgevingen die we bedienen. We bieden onze klanten veel meer dan uitsluitend printfunctionaliteit’, zegt Danny Molhoek, General Manager Benelux bij Lexmark. ‘Kleinere bedrijven werken nu meer dan ooit met bescheiden middelen. Onze nieuwe AIO’s zijn zakelijke partners die hen helpen om zowel tijd als geld te besparen.’

De touchscreen all-in-one printers, zowel de vier voor het mkb als de Interact, beschikken over de SmartSolutions-technologie. Dit is een nieuwe benadering van de gebruikersinterface. Zo staan er herkenbare, duidelijke icoontjes op het display waarmee print-, scan- of kopieeropdrachten simpel kunnen worden uitgevoerd. Ook kan de gebruiker zelf functies maken en die koppelen aan een icoontje; vooral handig bij handelingen die vaak voorkomen en normaal gesproken wel even wat tijd kosten.

De nieuwe Vizex-technologie zorgt bovendien voor gescheiden inktcartridges. Zo kan de klant per kleur vervangen en hoeft niet alles weg zodra een van de drie kleuren op is.

Sony Ericsson Xperia X2

IFA highlights van Sony