in ,

LG audio lineup 2018: premium geluid, hoog gebruiksgemak en vanaf nu met slimme mogelijkheden

LG presenteert tijdens CES 2018 een verbeterde audio lineup: de premium-producten hebben een helderder geluid en slimme features. Nieuw in 2018 is de samenwerking met Meridian Audio voor high-performance geluid en een natuurlijker en warmer geluid.

Met een lineup die uiteenloopt van meeslepende Dolby Atmos®-soundbars tot draagbare Bluetooth-luidsprekers en de nieuwste speaker met kunstmatige intelligentie (AI) biedt LG een audio-product voor iedere liefhebber van muziek en films.

LG SK10Y-soundbar: écht surround sound met Dolby Atmos

De nieuwe SK10Y-soundbar biedt alles wat je nodig hebt om een homecinema-ervaring te creëren in je eigen huiskamer. De soundbar heeft een krachtige uitvoer van 550W en ondersteunt 5.1.2-output dankzij de Dolby Atmos-technologie. Met Dolby Atmos voelt het geluid uit de soundbar levensecht en bevindt de kijker zich middenin de actie. Met Dolby Atmos kan geluid in een driedimensionale ruimte kunnen worden geplaatst voor een meeslepend geluid uit alle richtingen; komt het geluid in de film van achteren, bijvoorbeeld bij een spannende achtervolging, dan hoor je het geluid van de achtervolger ook van achteren.

Om zo’n krachtig, gestructureerd geluid te kunnen creëren, is de SK10Y uitgerust met meerdere luidsprekers om de luisteraar vanuit elke hoek te omhullen met geluid. De samenwerking met Meridian Audio komt direct goed naar voren in de SK10Y-luidspreker en zorgt voor een ongeëvenaarde ervaring. Meridian heeft de SK10Y uitgerust met verschillende technische innovaties, zoals de Bass- en de Space-technologie om luisteraars in te omhullen in rijke en compromisloze audio. Waar de luisteraar zich ook bevindt ten opzichte van de speaker, geluiden lijken warmer en meeslepender dan ooit. Bovendien gaat de LG SK10Y soundbar moeiteloos om met hoogwaardige audiobestanden en speelt deze muziek en geluid zoals het in de studio is opgenomen. De SK10Y soundbar kan geluid afspelen tot 40 kHz en daarnaast is de soundbar voorzien van een ingebouwde geluidsverbeterende functie die de kwaliteit van standaard audiobestanden verhoogt tot 24bit / 19 2Hz om subtiele details en nuances van elk nummer te verbeteren.

Naast het oor, wil het oog ook wat. Het design van de SK10Y zal zeker de aandacht trekken met zijn afgeronde, modern ogende omranding en een slank profiel dat naadloos aansluit onder de meeste LG OLED- of SUPER UHD-tv’s die LG in 2018 op de markt brengt. De soundbar is veelzijdig en eenvoudig in gebruikt en kan worden aangesloten op smart hubs, luidsprekers en andere slimme apparaten die Chromecast ondersteunen. De soundbar is te gebruiken met de slimme Google Assistant: zeg simpelweg ‘Oke Google’ en je favoriete nummer, podcast of audiofragment wordt via je favoriete online dienst afgespeeld.

Draagbare luidsprekers voor elke gelegenheid

De draagbare luidsprekers uit de PK-serie bieden alles wat je van een draagbare speaker verwacht. Klein, handzaam, stevig, eenvoudig te bedienen, en een echte party-starter. Dankzij de geavanceerde technologieën van Meridian Audio kunnen de PK-speakers overweg met krachtige bassen en worden spraak en zang geoptimaliseerd. Alle luidsprekers zijn te gebruiken met Bluetooth (APT-X HD-standaard) om muziek in hoge kwaliteit te streamen via een draadloze verbinding. Ondanks het kleine formaat doe je geen compromis en creëer je een luisterervaring die in de buurt komt van het origineel. Omdat een feestje pas echt begint met de juiste sfeerverlichting feest de ingebouwde Dynamic Party Lighting mee op het ritme van de muziek.

Premiumluidspreker met slimme Google Assistant

Op CES kondigt LG haar eerste premium Smart AI-audioproduct aan: de LG ThinQ Speaker. Deze luidspreker produceert niet alleen hoogwaardig geluid, maar is ook te gebruiken met Google Assistant. LG werkte hiervoor samen met Google, zodat de LG ThinQ Speaker naast alle gemakken van een digitale assistent ook gebruikt kan worden om de LG Smart Home-apparaten aan te sturen met spraakopdrachten. De LG ThinQ-luidspreker kan dus worden gebruikt om een LG-apparaat in te schakelen met een eenvoudige tekst als: ‘Ok Google, talk to LG, turn on the HomBot.’

Dankzij de Meridian Audio-technologie levert deze slimme speaker niet in op de kwaliteit van het geluid. De LG ThinQ Speaker is compatibel met audiofiles van hoge kwaliteit zodat muziek en andere geluiden die oorspronkelijk in de studio zijn opgenomen op getrouwe wijze afgespeeld kunnen worden.

Get the party started!

Voor de echt party lovers heeft LG verschillende speakers die de krachtige audiomogelijkheden combineren. Deze alles-in-één feestmachines bieden een breed scala aan functies waarmee je gegarandeerd iedereen op de dansvloer in beweging krijgt, zoals krachtige 1800 W-uitvoer, DJ-functies, karaoke-modus en verlichting. De nieuwste partyspeakers van LG hebben een tijdloos design, zijn eenvoudig te gebruiken en kunnen op veel andere apparaten worden aangesloten om een onbeperkt aantal dansnummers te downloaden, te streamen of af te spelen. Let’s get the party started!

LG’s 2018 soundbar, draagbare luidsprekers, partyluidsprekers en de LG ThinQ-luidspreker zijn van 9 tot en met 12 januari te ontdekken op CES 2018 in booth #11100 in de Central Hall van het Las Vegas Convention Center.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

ROG Masters 2017: Een mijlpaal in de geschiedenis van esports

Copaco breidt 2tCloud platform uit met de beveiligingsoplossingen van Kaspersky Lab