in

LG lanceert topkwaliteit HD-tv en monitor in één

Ruimte en kosten besparen en toch genieten van een topkwaliteit HD-tv en monitor? De multifunctionele M94D-serie van LG Electronics biedt uitkomst. De M94D vormt de ultieme combinatie van een kwalitatief hoogstaande HD-tv en monitor, en maakt het onnodig om nog twee aparte schermen voor de computer en tv aan te schaffen. Dit geavanceerde breedbeeld design scherm is verkrijgbaar in een 19-, 20- en 22-inch versie.

Beeldkwaliteit is van groot belang, maar dat is lastig te realiseren met een tv-monitorcombinatie. De M94D-serie is echter in beide rollen loepzuiver – de beeldkwaliteit is bijzonder hoog bij gebruik als pc-monitor en HD-tv. Het 19-inch model heeft een schermresolutie van 1440×900 pixels, de 20- en 22-inch versies hebben een schermresolutie van 1690×1050 pixels. Dit zijn ruim voldoende pixels om zowel te genieten van glasheldere HD-uitzendingen en (HD-)dvd’s, als voor het bewerken van foto’s en teksten, en het spelen van games.


De M94D-schermen zijn met D-Sub- en DVI-D-connecties eenvoudig aan te sluiten op de computer. Tevens is het toestel voorzien van een analoge tuner voor aansluiting op het analoge-televisiesignaal en is het ook mogelijk om te kijken naar Digitale TV dankzij de ingebouwde DTV-tuner (DVB-T). Daarnaast heeft LG de flatscreens uitgerust met voldoende verbindingsopties voor andere audio- en videocomponenten: twee HDMI-aansluitingen voor een Blu-ray-speler of spelcomputer, jacks voor componenten, Full Scart- en Half Scart-aansluitingen voor bijvoorbeeld de videorecorder en zelfs een optische digitale-audioaansluiting voor een verbinding naar de stereoset.
De multifunctionele LG M94D-flatscreens zijn vanaf 20 augustus 2008 in Nederland verkrijgbaar. De adviesprijzen van de schermen zijn:
 €269 incl. btw voor de 19-inch versie [M1994D-PZ] ;
€289 incl. btw voor de 20-inch versie [M2094D-PZ];
 €319 incl. btw voor de 22-inch versie [M2294D-PZ].

Multi colour harde schijf

Oude foto’s digitaal maken via het fotolijstje