in

Nieuwe generatie Internet Media Tablets van Archos

Archos, introduceert een nieuwe generatie Internet Media Tablets voor de consumentenmarkt: de ARCHOS 5, de ARCHOS 5g en de ARCHOS 7. De nieuwe tablets van ARCHOS hebben een totaal nieuwe gebruikersinterface, een slank en ergonomisch design en een 5- of 7-inch touchscreen met een resolutie van 800×480 pixels. Onder de motorkap zit een geïntegreerde ARM Cortex-processor, zodat je ARCHOS-tablet net zo krachtig is als een laptop. Mobiel surfen met je ARCHOS wordt zo supersnel en gewone webpagina’s worden – net als op een pc – volledig weergegeven.

Met de uitgebreide reeks ARCHOS-accessoires kun je je ARCHOS Internet Media Tablets volledig naar eigen wens personaliseren:

Met de optionele DVR Station kun je televisieprogramma’s opnemen en bekijken, en (online) video’s afspelen op je televisie. Dankzij de Electronic Program Guide kun je programma’s opnemen van een satellietontvanger; decoder of digitale tv-adapter. De afstandsbediening met toetsenbord en ingebouwde muis maakt het eenvoudig om je ARCHOS te bedienen en te surfen via het tv-scherm.

Het opladen van de ARCHOS Internet Media Tablets kost slechts drie uur met de optionele Mini-dock. Met deze dock kunnen gebruikers bestanden overzetten van een digitale camera of USB-stick naar de tablet en video’s bekijken vanaf tv met de Video Output-aansluiting (topkwaliteit S-Video of standaardkwaliteit Composite). Met de optionele 3,5G Ready plug-in hebben gebruikers permanent toegang tot internet via de 3,5G USB-verbinding.

De optionele GPS in-car holder maakt van de ARCHOS 5 in een handomdraai een volwassen navigatiesysteem.

Eind 2008 is de TV Snap-on beschikbaar, waarmee je de ARCHOS 5 en 7 omtovert in een digitale tv. Zo kun je gratis digitale tv-kanalen ontvangen en programma’s opnemen in HD-kwaliteit.

Prijs en beschikbaarheid
Alle ARCHOS Internet Media Tablets zullen beschikbaar zijn via geselecteerde dealers en www.archos.com. De ARCHOS 5 is beschikbaar vanaf september 2008, de ARCHOS 7 is beschikbaar vanaf oktober 2008 en de ARCHOS 5g zal in de loop van het vierde kwartaal van 2008 beschikbaar zijn.

De adviesprijzen voor de ARCHOS 5:
· 350 euro voor de 60GB-versie,
· 400 euro voor de 120GB-versie,
· 500 euro voor de 250GB-versie.

De adviesprijs voor de ARCHOS 5g:
· 450 euro voor de 30 GB-versie.

De adviesprijzen voor de ARCHOS 7:
· 450 euro voor de 160GB-versie,
· 550 euro voor de 320GB-versie

Qwerty officieel distributeur Foxconn

LG lanceert topkwaliteit HD-tv en monitor in één