in

LG toont nieuwe monitoren voor de perfecte gaming ervaring tijdens IFA 2017

LG Electronics introduceert een nieuwe serie gaming monitoren tijdens IFA 2017 in Berlijn. De nieuwe 32- en 27-inch monitoren bieden een soepele gaming ervaring en adembenemend beeld, speciaal voor de actieliefhebbers.

Daarnaast introduceert LG de UltraWide 34UC89G display die gamers actie garandeert die van het scherm spat.

32GK850G: de optimale gameprestatie
De gaming monitoren in de GK-serie van LG bevatten de nieuwste technologische innovaties, zoals hoge refreshrate van wel 144Hz (overklokbaar tot 165Hz) en 240Hz. Het nieuwe 32 inch gaming model (32GK850G) is de ideale display voor gamers die een naadloze quick motion gameplay op grote schermen met hoge beeldkwaliteit willen ervaren. Dankzij de snelle refreshrate levert de LG 32GK850G vloeiende grafische bewegingen terwijl de NVIDIA G-Sync grafische processortechnologie voorkomt dat het beeld stottert terwijl je midden in de actie zit. Deze monitor verwerkt alle game genres zonder nabeelden, terwijl het snelle en vloeiende bewegingen biedt bij een maximale helderheid van 350 nits op het QHD-scherm (2.560×1.440).

De 32 inch monitor verandert de gaming ervaring dankzij Sphere Lighting, dat LED lampen achter de monitor gebruikt om zacht sfeerlicht te creëren voor een meeslepende ervaring. Dit licht vermindert tevens de vermoeidheid van de ogen en draagt bij aan het fraaie design van de monitor. Unieke features zoals de Black Stabilizer zorgen voor een duidelijker contrast zodat gamers volledige zichtbaarheid hebben, terwijl de Dynamic Action sync lag minimaliseert en gamers sneller kunnen reageren. Een gebruiksvriendelijke, grafische user interface stelt gamers in staat om eenvoudig modes voor verschillende games aan te passen. De monitor bevat daarnaast een one-clickstand waardoor de monitor eenvoudig kan worden geïnstalleerd zonder gereedschap of schroeven. De hoogte en hoek van de monitor kan hiermee eenvoudig worden aangepast.

27GK750F: een voordeel op je tegenstander
De 27 inch GK monitor (27GK750F) levert eveneens een soepele gameplay met een hoge refreshrate en snelle responstijd. Deze compactere monitor is zo ontworpen dat het aan alle wensen van de gamer voldoet, zoals een 240Hz refreshrate, 1ms Motion Blur reductie en AMD FreeSync technologie. Features zoals Black Stabilizer, Dynamic Action Sync en Crosshair, dat een doelwit in het midden van het scherm plaatst voor betere accuraatheid in games, zijn ontwikkeld voor een optimale game-ervaring.

34UC89G: garantie voor meeslepende actie
Ten slotte wordt op IFA 2017 ook de nieuwe 34 inch UltraWide gaming monitor (34UC89G) onthuld. Deze monitor heeft een uitgebreide 21:9 aspect ratio display voor een perfecte game-ervaring. De sensatie komt het meest tot recht in race-, RTS of AOS-games die 21:9 aspect ratio ondersteunen. Deze monitor ondersteunt eveneens de NVIDIA G-Sync en 144Hz verversratio (overklokbaar tot 166Hz) voor een optimale gameprestatie voor alle genres.

“We willen gamers het beste platform bieden en dit resulteert in de nieuwe monitoren die we op IFA presenteren”, zegt Bas Dekker van LG. “Gamers zullen een verschil in hun gameplay merken en we kijken uit naar hun reacties als ze deze nieuwe producten hebben getest.”

Bezoekers aan de stand van LG op IFA 2017 in Berlijn hebben de kans om deze monitoren te testen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Logitech introduceert MX Sound

Doro lanceert nieuwe intuïtieve smartphone: Doro 8040