in

LG Viewty Smart

LG introduceert de Viewty Smart, een nieuwe cameratelefoon met Intelligent Shot Mode. Hiermee analyseert de camera automatisch de omgeving en past de instellingen hierop aan. De telefoon komt begin juni naar Nederland en heeft een adviesprijs van 499 euro.

Dankzij de resolutie van 8 megapixels zijn de foto’s van de LG Viewty niet alleen geschikt om online met anderen te delen, maar ook om groot af te drukken. De lichtgevoeligheid tot ISO 1600 en de LED-flits zorgen zelfs bij weinig licht voor een kristalheldere detailweergave. Daarnaast biedt de Viewty Smart nieuwe opties zoals Multi-Face Detection en D1-video-opname in dvd-kwaliteit. Ook opties als Touch Shot, Art Shot, Beauty Shot, Panorama Shot en Continuous Shot ontbreken niet.

De Viewty Smart beschikt over de gebruiksvriendelijke 3D S-Class UI die eerder dit jaar voor het eerst op de LG ARENA werd toegepast. LG stemde de S-Class UI af op alle slimme camerafuncties van de Viewty Smart. Dit doet LG met een functie op het scherm, waarmee gebruikers eenvoudig kunnen wisselen tussen modi. Ook kent deze interface een miniatuur fotogalerij, waardoor gebruikers niet meer naar het fotomenu hoeven om recent genomen foto’s te bekijken. LG bedacht ook een eenvoudige manier om in en uit te zoomen. Voor inzoomen draait de gebruiker zijn/haar vinger op het beeldscherm in een cirkel met de klok mee, voor uitzoomen tegen de klok in. In- en uitzoomen kan ook met een tik- en sleepbeweging. Het 3-inch WVGA-scherm met volledige 800 x 480-resolutie is perfect voor het bekijken van elke foto of film.

Nieuwe collectie Abbi New York te bestellen

Koken met Gordon Ramsay: nieuw kookblad met DVD