in

Nieuwe collectie Abbi New York te bestellen

De zomer is nog niet begonnen en de nieuwe collectie chique handbags speciaal voor de ‘laptop-ladies’ kondigt zich alweer aan. De collectie verschijnt in september, maar kan nu al worden besteld. De tassen hebben een adviesprijs tussen 79 en 125 euro. De consument met oog voor mode, duurzaamheid en kleur heeft hiermee een stijlvolle draagtas voor de laptop. Abbi heeft voor alle smaken iets in huis.

De nieuwe tassen van Abbi New York zijn er in diverse kleuren, maten en vooral ook materialen. Zo is er de serie van zacht velours met diep paarse, of zwarte, tinten. De eveneens zachte, ‘satin’ tassen zijn zeker een blikvanger, vooral in modieus roze en paars. Grijs, blauw, olijfgroen en zwart zijn ook verkrijgbaar.

Opvallend is vooral de ‘convertible shopper’, een twee-in-een tas (zie ook afbeelding). Voor een grote hoeveelheid spullen is het een grote tas, voor andere gelegenheden is hij om te toveren tot een kleiner maatje. Dat scheelt sleutels en klein gegrut overhevelen. De convertible shopper is er in diverse leuke en vrolijke dessins en dus geschikt voor zowel de grote als de kleine laptop.

Faux fur met giraffe- of cheetahprint, of juist een mooi Oosters tapijtpatroon valt zeker op onder weg. Anders de corduroy-tassen of de microfiber tassen met de meest fleurige en kleurige prints wel. Laktassen, suede tassen (onder meer met slangenhuidmotief of giraffeprint), maar ook nylon tassen in goud, grijs, zilver of zwart.
 
Er zijn nu ook mini tasjes speciaal voor cosmetica die mooi te combineren zijn met de grotere variant. Deze tasjes kosten 25 of 29 euro, afhankelijk van de maat.

Voor meer informatie en bestellingen: Abbi New York Nederland,
Christel Borgers, 06 10 330 999 of www.abbinewyork.nl.

Gratis externe harde schijf bij Olympus E-450

LG Viewty Smart