in

Lifestyle luidsprekers

Edifier, ontwikkelaar en leverancier van audio- en speakersystemen, introduceert haar eerste 2.1 multimedia speaker uit de Lifestyle serie: Edifier e3350. Het systeem heeft een consumentenadviesprijs van 79,99 euro en is verkrijgbaar in wit en zwart, maar ook in blauw, paars, zilver, goud, oranje en roze. De speakerset  wordt geleverd inclusief een draadafstandsbediening, voeding, handleiding en een 3,5 mm jack-kabel.

De speakerset heeft een pyramidevormige subwoofer met daarnaast twee satellieten. De warme bassen worden krachtig weergegeven door de neerwaarts gerichte subwoofer, en gemakkelijk afgesteld met een knop aan de achterzijde. Boven op de subwoofer bevindt zich een soft touch button met rode halo verlichting om het speakersysteem eenvoudig aan- en uit, of op standby te zetten.

De ergonomisch ontworpen afstandsbediening heeft een rode led-verlichting en een rvs draaiknop aan de bovenzijde, waardoor het volume gemakkelijk kan worden bediend. De geïntegreerde hoofdtelefoon- en uitgangen voor een iPod en mp3 spelers zorgen dat meerdere luis-teropties binnen handbereik zijn.

BCC start landelijke CO2 Tour in Amsterdam

Patrick Vyncke, ‘Mr PlayStation’, overleden