in

Klantenkaart voor zelfstandigen

De klantenkaart is een vertrouwd fenomeen in Nederland. Maar liefst negentig procent van de Nederlanders heeft er tenminste eentje bij zich. Grote winkelketens zien de klantenkaart als ideaal instrument voor klantenbinding. Via de introductie van de NLstreets Card kan ook de zelfstandige winkelier vanaf nu profiteren van de voordelen van een klantenkaart. Uniek hierbij is dat honderden winkels, boetiekjes en speciaalzaken hun krachten bundelen via de uitgifte van een gemeenschappelijke kaart.

Door de NLstreets Card te gebruiken krijgen de kaarthouders niet alleen ‘voordeel’, maar steunen ze ook de lokale winkelgemeenschap. Voordeel betekent niet perse korting, het kan ook een extra attentie zijn, bijvoorbeeld een give-away of een extra servicebeurt. Voor wie niet van te voren de website van NLstreets bekijkt, blijft het een verrassing welk voordeel er precies te halen valt. Elke ondernemer bepaalt namelijk afzonderlijk hoeveel voordeel hij geeft en over welk deel van het assortiment.

De NLstreets Card is een ‘show-only’ kaart. Consumenten hoeven geen punten te sparen waarmee ze vervolgens toch niets doen. Het is laten zien en meteen horen wat voor leuks er te wachten staat. De kaart is voor tien euro te bestellen op de website van NLstreets en tevens bij een groeiend aantal aangesloten winkels.

NL Streets is actief in dertig steden. Zelfstandige winkeliers in die steden kunnen contact opnemen indien ze interesse hebben om zich aan te sluiten bij deze actie. Voor meer informatie en contactgegevens, zie www.nlstreets.nl

BCC start landelijke CO2 Tour in Amsterdam

Patrick Vyncke, ‘Mr PlayStation’, overleden