in

Logitech Cooling Pad N100

Een laptop kan af en toe flink warm worden. Dat merkt je vooral wanneer hij echt op schoot ligt. De Logitech Cooling Pad N100 zorgt voor een optimaal wamtemanagement. Het verbetert de luchtstroom rondom de laptop en beschermt zowel de gebruiker als de laptop tegen overtollige warmte. Hiervoor maakt de Cooling Pad N100 gebruik van een oppervlak dat is voorzien van diverse openingen. Een speciaal ventilatiemechanisme, van stroom voorzien door de usb-poort, geleidt de warme lucht via de openingen op gelijkmatige wijze en vrijwel geruisloos weg van de laptop.

Voor een continue luchtstroom benut de Cooling Pad N100 een speciale luchtinlaat aan de achterzijde die – in tegenstelling tot andere cooling pads – de warme luchtstroom vanuit meerdere invalshoeken laat wegvloeien. Hierdoor kan de luchtstroom niet geblokkeerd worden door losse objecten of kleding. De slimme vormgeving en duurzame materialen beschermen de interne ventilator tegen stof en andere schadelijke invloeden van buitenaf.

‘In en om het huis worden laptops in reguliere ruimtes zoals een kantoor aan huis gebruikt maar we zien ook dat de laptop gebruikt wordt in andere ruimtes zoals de huiskamer en de slaapkamer,’ zegt Denis Pavillard, Logitech vice president van de productmarketing afdeling voor keyboards en desktops. ‘Logitech biedt nu diverse producten aan die de laptopervaring naar een hoger niveau tillen. Uitgangspunt hiervoor is dat de manier waarop mensen een laptop gebruiken, centraal staat in het ontwikkelproces. Het is de kunst om optimaal gebruikersgemak in het product te verwerken zonder dat dit ten koste gaat van comfort.’

De Cooling Pad is vanaf begin juli verkrijgbaar voor een winkeladviesprijs van 29,99 euro.

XLR8 GeForce GTS 250 grafische kaart

Nieuwe, compacte Sanyo Xacti full-hd camera