in

Logitech SLIM FOLIO PRO Transformeert iPad Pro met slechts één klik

De alles-in-één case biedt een toetsenbord van laptopkwaliteit en volledige bescherming – Logitech heeft vandaag de Logitech SLIM FOLIO PRO aangekondigd, een alles-in-één toetsenbord met achtergrondverlichting voor de nieuwe 11-inch en 12,9-inch iPad Pro® (3rd Generation).

Dankzij de ruim 20 jaar aan ervaring op het gebied van toetsenborden en het vernieuwen van het best verkochte SLIM FOLIO-product voor iPad Pro, biedt de SLIM FOLIO PRO een comfortabele, laptop-achtige type-ervaring voor de iPad Pro met een betrouwbare Bluetooth® LE-koppeling in een beschermende case.

“Velen van ons werken tegenwoordig niet meer aan een traditioneel bureau, dus of uw kantoor nu aan de keukentafel, op de bank, in een buurtcafé of in een luchthaven lounge is, u hebt een complete en eenvoudige type-oplossing nodig”, zegt Michele Hermann, vice-president van mobiliteit bij Logitech. “De nieuwe Logitech SLIM FOLIO PRO biedt nog meer veelzijdigheid voor de iPad Pro dankzij een hoogwaardige toetsenbordindeling met achtergrondverlichting, waarmee u op het hoogste niveau kunt werken. Met één klik geeft het uw iPad Pro nóg meer het karakter van een laptop. Hierdoor kunt u, waar en wanneer u het nodig hebt, makkelijk typen.”

“Met één klik geeft het uw iPad Pro nóg meer het karakter van een laptop. Hierdoor kunt u, waar en wanneer u het nodig hebt, makkelijk typen”

Of u nou aan het typen, schetsen of het lezen bent, de SLIM FOLIO PRO is aanpasbaar aan uw behoeften:

  • Typen: Plaats de iPad Pro rechtop en begin comfortabel te typen op een toetsenbord met edge-to-edge achtergrondverlichting. Elke toetsaanslag is vloeiend, natuurlijk en nauwkeurig en het schaarmechanisme van de SLIM FOLIO PRO onder elke toets zorgt voor de perfecte bounce, zodat u snel en nauwkeurig kan typen. Het toetsenbord beschikt ook over een volledige rij iOS®-sneltoetsen om de helderheid, het volume en meer te regelen.
  • Schetsen: Het is zeer eenvoudig om de SLIM FOLIO PRO in een positie te zetten om uw volgende ontwerp te maken. De zijkanten van de behuizing zijn open, zodat u uw Apple Pencil® (2nd Generation) kunt opladen zonder de behuizing te verwijderen. Als u klaar bent met schetsen schuift u de Apple Pencil in de magnetische sluiting, zodat u de pen niet kwijtraakt of het in de weg zit.
  • Lezen: Wilt u uw favoriete ebooks, nieuwsartikelen, magazines en meer lezen? Dan vouwt u simpelweg het SLIM FOLIO PRO-toetsenbord naar achteren.
    De SLIM FOLIO PRO houdt de iPad Pro veilig in een lichte case die de hoeken goed beschermt. Hierdoor is uw iPad veilig tegen slijtage, krassen en morsen. Een veilige, magnetische sluiting zorgt ervoor dat de behuizing goed gesloten blijft en uw iPad-scherm goed wordt beschermd wanneer hij niet wordt gebruikt.

Dankzij de Bluetooth® LE-koppeling is de installatie eenvoudig en onderhoudt de case een betrouwbare, draadloze verbinding tussen iPad Pro en het toetsenbord. Eenmaal verbonden, dan onthoudt uw toetsenbord automatisch uw apparaat telkens wanneer u uw iPad Pro opent om te typen. De oplaadbare batterij gaat tot drie maanden mee op één keer opladen.

Prijzen en beschikbaarheid

De Logitech SLIM FOLIO PRO is vanaf begin mei beschikbaar en kan vanaf vandaag gepreorderd worden bij geselecteerde retailers, zoals Bol.com, Coolblue en FNAC. Een SLIM FOLIO PRO voor de 11-inch iPad Pro kost €119,- en een SLIM FOLIO PRO voor de 12,9-inch (3rd Generation) iPad Pro kost €139,-. Ga voor meer informatie naar Logitech.com, ons blog of neem contact op via: Facebook, Instagram en Twitter.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Samsung opent in april eerste Experience Store in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht

Revolution Unlimited Pro Controller nu verkrijgbaar