in

MediaMarkt, EA Sports en Sony lanceren FIFA 18 Xperience op Utrecht CS

Volledige game een week voor release te spelen – MediaMarkt Nederland, Electronic Arts en Sony Interactive Entertainment kondigen vandaag aan dat zij op 21 september de officiële FIFA 18 Xperience in de stationshal van Utrecht Centraal openen.

In deze speciale brandstore is EA SPORTS FIFA 18 al een week voor de release te spelen op de PlayStation 4 Pro. In de FIFA 18 Xperience is het elf dagen feest met BN’ers en profvoetballers.

Gamers krijgen in de brandstore niet alleen een voorproefje van EA SPORTS FIFA 18, maar mogen zichzelf ook gratis vereeuwigen op een voetbalkaart met de zogeheten ‘FUT Shield Generator’. Elke dag vinden er festiviteiten plaats met VIP-gasten, zoals spelers van Nederlandse voetbalclubs en bekende artiesten.

Cristiano Ronaldo-editie en nachtopening
EA SPORTS FIFA 18 ligt pas op 29 september in de winkel, maar fans kunnen in de FIFA 18 Xperience vanaf 26 september al de speciale Ronaldo editie aanschaffen, waarmee zij eerder van de volledige game kunnen genieten en onder andere Cristiano Ronaldo als ‘FUT’-leenspeler in de game ontvangen. Voor deze actie geldt wel op is op, dus de echte fans moeten er snel bij zijn. In de nacht van 28 op 29 september vindt ter ere van de release van EA SPORTS FIFA 18 een speciale nachtopening plaats, zodat fans direct kunnen gamen.

FIFA 18 oogt levensecht dankzij de krachtige Frostbite Engine.

Nog realistischer
FIFA 18 oogt levensecht dankzij de krachtige Frostbite Engine. Door vernieuwde technologie met verbeterde animaties bewegen de spelers zeer natuurgetrouw in stadions die in ieder opzicht sfeer ademen. Daarnaast wordt de geliefde verhaallijn ‘The Journey’ vervolgd met ‘The Journey: Hunter Returns’. Hierin volgt de speler het leven van opkomend voetbaltalent Alex Hunter en de lastige beslissingen die hij moet maken om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen.

De perfecte combi; FIFA 18 en pizza
Wie de nieuwe FIFA 18 bij MediaMarkt aanschaft krijgt er ook nog eens een gratis pizza bij. Meer informatie over het event en de aankoop van FIFA 18 bij MediaMarkt is te vinden op: www.mediamarkt.nl/fifa18. Alle activiteiten tijdens de FIFA 18 Xperience worden live uitgezonden via het Facebook-kanaal van EA Sports FIFA Benelux.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

DigiTip & Winactie: Somfy One alarmsysteem

OnePlus lanceert limited edition productlijn ‘Callection’ met fashion designer Jean-Charles de Castelbajac