in

DigiGames: FIFA18, Destiny 2 & LEGO Ninjago

Je kan merken dat we alweer richting het laatste kwartaal van het jaar gaan, de blaadjes vallen – net als de A-titels in de gamewereld. Nu we klaar zijn met de ‘Extreme makeover’ van Digitailing hebben we waarschijnlijk wel weer tijd om eens goed te gaan knallen met onderstaande games.

FIFA 18

In “The World’s Game” vervaagt de scheidslijn tussen de virtuele en de echte wereld en worden de spelers, teams en sfeer tot leven gebracht met nieuwe gameplaymogelijkheden als Real Player Motion Technology, een vernieuwd dribbelmechanisme, spelerpersoonlijkheid en dramatische momenten. FIFA 18 biedt daarnaast ook een robuuste Ultimate Team™-ervaring dankzij de introductie van FUT ICONS, de meest legendarische voetballegendes in drie verschillende uitvoeringen die de karakteristieken van de speler in verschillende fases in hun carrière vertegenwoordigen. Daarnaast keert ook Alex Hunter terug voor het tweede hoofdstuk van The Journey, de alom geprezen Story Mode van de serie.

Platforms: PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, PS3 en Xbox 360
Review: pu.nl

Destiny 2

Destiny 2 is verkrijgbaar voor de Xbox One en met tijdelijk exclusieve content voor PlayStation 4. De originele Destiny was goed voor de grootste lancering van een nieuwe videogamefranchise ooit. Nu heeft Destiny 2 al in de eerste week de records voor actieve spelers en digitale verkopen overtroffen. Volgende maand verschijnt dit universum voor het eerst op PC, om een heel nieuwe groep spelers te verwelkomen. Destiny 2 voor PC is nu verkrijgbaar als pre-order en komt op 24 oktober beschikbaar voor PC, via retail en digitaal via Battle.net, Blizzard Entertainment’s online gamingservice, als eerste non-Blizzard-game.

Platforms: PS4, Xbox One, PC
Review: pu.nl

The LEGO Ninjago Movie Video Game

In The LEGO NINJAGO Movie Video Game, ontwikkeld door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment, kunnen spelers thuis nagenieten van de actie en humor uit het geanimeerde bioscoopavontuur The LEGO NINJAGO Movie, dat vanaf vandaag in de bioscopen te zien is. Spelers nemen het als hun favoriete ninja-helden Lloyd, Nya, Jay, Kai, Cole, Zane en Master Wu met eer en vaardigheid op tegen massa’s vijanden om NINJAGO Island te beschermen tegen de kwaadaardige Lord Garmadon en zijn haaienleger.

Platforms: PS4,Nintendo Switch, Xbox One, PC
Review: Trusted reviews

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTest: Honeywell Lyric T6 – De slimme thermostaat die weet waar je bent

Nieuw Wacom Experience Center in Noordwijk