in

Nieuw Wacom Experience Center in Noordwijk

Op vrijdag 29 september 2017 opent Wacom samen met Tablet4U het eerste Wacom Experience Center dat uitsluitend en exclusief op Wacom producten gericht is en het hele portfolio van Wacom, Bamboo en Wacom Business Solutions ervaarbar maakt.

Wacom en Tablet4U openen op vrijdag 29 september 2017 in Noordwijk het eerste Wacom Experience Center in de Benelux dat uitsluitend op Wacom producten gericht is. Op 130 vierkante meter midden in de randstad staat hier het volledige portfolio van Wacom, Bamboo en Wacom Business Solutions: van tekentablets en displays voor creatieve professionals tot oplossingen voor document flows en e-signatures voor zakelijke gebruikers. Tablet4U is een belangrijke partner voor Wacom op de Nederlandse markt.

In het nieuwe Wacom Experience Center hebben geïnteresseerden uitgebreid de mogelijkheid alle producten te ontdekken en zelf uit te proberen. Van het Wacom Intuos Pro tekentablet, de Cintiq Pro pen displays tot aan de krachtvolle MobileStudio Pro pen computer kunnen professionals testen welk product het beste bij hun workflow past. Bovendien zijn hier ook alle Bamboo en Business Solutions producten beschikbaar. Medewerkers staan op afspraak klaar voor uitleg en persoonlijk advies. Het is dan ook de perfecte plek voor illustratoren, architecten, ontwerpers, fotografen en iedereen die zijn creativiteit tot uiting wil brengen.

Het nieuwe Wacom Experience Centers in Noordwijk is reeds het derde in Nederland. Het eerste werd geopend in september 2015 en is gevestigd bij Informatique Computers en Componenten in Berkel en Rodenrijs in de omgeving van Rotterdam.

Tijdens de opening vertellen Wacom experts uitgebreid over de producten en het gebruik ervan. Onder andere Stefan Vermulst, bekend van diverse beeldbewerking- en animatieprojecten. Daarnaast zijn ook Harold Hugenholz, Sandor Paulus en Cees Bastings, drie van Nederlands beste karikatuurtekenaars, bekend van televisie en vele evenementen, aanwezig voor het live demonstreren van hun illustratiewerk.

Na de opening is het Wacom Experience Center open op afspraak voor een demo en persoonlijk advies. Ook vinden hier diverse trainingen en workshops plaats en is er mogelijkheid tot het huren van ruimte voor het houden van presentaties en trainingen. Kortom, het Wacom Experience Center is dé plek voor ieder die zich wil informeren over de producten voor creatieve professionals van Wacom.

Het nieuwe Wacom Experience Centers in Noordwijk is reeds het derde in Nederland. Het eerste werd geopend in september 2015 en is gevestigd bij Informatique Computers en Componenten in Berkel en Rodenrijs in de omgeving van Rotterdam. In 2016 kwam in samenwerking met CameraNU in Urk het tweede Wacom Experience Center erbij.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

DigiGames: FIFA18, Destiny 2 & LEGO Ninjago

MyCom - aandacht voor milieuvriendelijke tweedehands IT-apparatuur

MyCom: aandacht voor milieuvriendelijke tweedehands IT-apparatuur