in

Spelers FC Utrecht op openingsdag aanwezig op Hoog Catharijne

Speel EA SPORTS FIFA 19 voor release in de FIFA 19 Xperience bij MediaMarkt Utrecht – MediaMarkt opent op 24 september om 11:00 een officiële FIFA 19 Xperience, aan de Gildenkwartier 181, in Utrecht.

De release van de nieuwe game is op 28 september, maar in deze speciale Xperience is EA SPORTS FIFA 19 al vóór de officiële release te spelen. FIFA 19 fans krijgen daarnaast de kans om op de openingsdag spelers van FC Utrecht te ontmoeten en is er de mogelijkheid om de game alvast (online) te bestellen.

“We kijken er naar uit om alle FIFA-fans in onze Xperience te ontvangen,”

“Het is elk jaar weer een FIFA-feestje zodra de nieuwste release uitkomt. Dit jaar maken we er een echte beleving van. Niet alleen kunnen gamers het spel als eerste uitproberen, de ware voetbalfans kunnen ook een potje voetballen met de spelers van FC Utrecht. We kijken er naar uit om alle FIFA-fans in onze Xperience te ontvangen,” vertelt Martijn Meeuwis, Regio Manager Marketing namens MediaMarkt Utrecht Hoog Catharijne.

De FIFA 19 Xperience is maandag vanaf 11:00 geopend en dinsdag tot en met vrijdag vanaf 10:00. Op donderdag blijft de FIFA 19 Xperience zelfs langer open. MediaMarkt sluit om 21:00, maar de Xperience blijft op deze speciale avond open tot 01:30 ‘s nachts. De game is vanaf 00:00 te koop en de eerste honderd klanten ontvangen een goodiebag vol toffe FIFA 19 goodies!

Meer controle over het schot

Het ultieme doel in FIFA 19 is het winnen van de ‘Cup met de grote oren’, oftewel: de Champions League. Eén van de nieuwe FIFA 19 spelelementen is de toevoeging van de ‘Timed Finishing’ mechanic. Hiermee kan de speler op een nieuwe manier een doelpunt proberen te scoren, maar niet zonder enig risico. Ook is er een hele reeks nieuwe animaties toegevoegd voor het aannemen van de bal op elk denkbaar lichaamsdeel. Verdedigers kunnen op het verkeerde been worden gezet door een slimme schijnbeweging te maken en het balgebruik voelt een stuk realistischer aan.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Facturatieprogramma WeFact in DSD-platform

Denon AH-D9200 hoofdtelefoons