in ,

DigiTip & Winactie: Somfy One alarmsysteem

Somfy introduceert met de Somfy One een all-in-one alarmsysteem met HD-camera, sirene en bewegingssensor waarmee controle binnenshuis binnen handbereik is.

WINNEN!
Somfy stelt een Somfy One ter beschikking voor onze lezers! Wat moet je doen? Deel dit bericht en volg Somfy Nederland op Facebook + mail je gegevens naar redactie@digitailing.nl. Deelnemen kan tot vrijdag 13 oktober 2017, met de winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen. ~ Inschrijving gesloten! We feliciteren Jos van de Ven met zijn prijs! ~

De Somfy One maakt deel uit van de nieuwe Somfy Protect-range van connected beveiligingsoplossingen en is het eerste stand alone alarmsysteem van Somfy dat te activeren en te controleren is via een gratis app.

De belangrijkste kenmerken van de Somfy One zijn:
• Full-HD videocamera met haarscherp beeld om zowel overdag als ’s nachts opnames te maken of live mee te kijken;
• Een 90-DB sirene: volledig geïntegreerd en luid genoeg om indringers af te schrikken;
• Bewegingsmelder: de camera neemt direct op wanneer beweging wordt gedetecteerd;
• Actieve privacy shutter: het privéleven wordt automatisch afgeschermd;
• Plug & Play-systeem: binnen 10 minuten actief.

Raoul Rodenburg, Strategic Marketing Director Somfy: “Met Somfy One richten wij ons op consumenten die op zoek zijn naar een Plug & Play-alarmsysteem met camera. Door de verschillende functies geeft het alarmsysteem meteen een veilig gevoel. Het kleine en strakke design van de Somfy One zorgt dat het past bij elk interieur, zonder dat het opvalt”.

Bewakingscamera met alarmfuncties
Somfy One heeft de voordelen van een bewakingscamera, maar onderscheidt zich door ook alarmfuncties met een geavanceerde bewegingssensor aan te bieden. Zodra de camera beweging detecteert, gaat het alarm af, wordt er een push-bericht gestuurd en neemt de camera 10 seconden op. Voor een langere opnamefunctionaliteit zijn extra opties beschikbaar.

Via de app kan de gebruiker de opgenomen beelden direct terugzien, live meekijken of foto’s maken. Bovendien kan de gebruiker via een ingebouwde speaker en microfoon direct meeluisteren en op afstand spreken. Alles wordt veilig opgeslagen in de Somfy-cloud waar de beelden tot 24 uur terug zijn te kijken.

De Somfy One houdt rekening met de privacy van de gebruiker en schuift de shutter dicht zodra de camera wordt uitgeschakeld. Verder is de Somfy One eenvoudig uit te breiden met extra Somfy Protect-accessoires zoals de IntelliTAG™, de gepatenteerde deur- en raamsensor die bij inbraakpogingen waarschuwt nog voor de inbrekers binnen zijn.

Smart Activation
Somfy One biedt innovatieve voordelen zoals Smart Activation, waarmee gebruikers een melding krijgen dat ze de beveiliging kunnen in- en uitschakelen wanneer ze in de buurt van hun woning zijn (via de geolocatie van hun smartphone). Het product is klaar voor de toekomst met IFTTT en kan nu al communiceren met Philips Hue.

“Somfy One heeft intussen al twee 2017 CES Innovation Awards gekregen. Het product bouwt verder op de technologie en knowhow van het succesvolle merk Myfox, een leider in connected beveiligingsoplossingen, die onlangs bij de Somfy Group kwam. De fusie leidde tot het toevoegen van de productlijn Somfy Protect, met Somfy One als speerpunt”, aldus Rodenburg.

Prijs & beschikbaarheid
De Somfy One is vanaf heden verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 249,00 euro

Meer informatie

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Groeipiek bij beslist.nl: aanmeldingen webshops verdrievoudigd

MediaMarkt, EA Sports en Sony lanceren FIFA 18 Xperience op Utrecht CS