in

MG-X Pro versterkt Nacons reeks Designed for Xbox-accessoires

NACON viert vandaag de Europese release van de MG-X Pro, een nieuwe versie van de mobile-controller die officieel voor Xbox is ontworpen.

De MG-X Pro is ideaal voor Xbox Game Pass Ultimate-bezitters en biedt het comfort en de ergonomie van traditionele controllers om zonder compromissen op Android-smartphones te kunnen spelen. De MG-X Pro is nu verkrijgbaar bij onder andere Bol.com en Game Mania en heeft een adviesprijs van €99,99.

Net als de MG-X, die sinds de release van afgelopen september alom wordt geprezen, laat de MG-X Pro je tijdens het spelen op je mobiel genieten van alle klassieke functies van Xbox-controllers. Dankzij de verstelbare vorm en Bluetooth 4.2 is dit accessoire compatibel met een brede reeks Android-smartphones.

Je kunt de MG-X Pro in een handomdraai combineren met je smartphone voor volledige controle over alle Xbox Game Pass Ultimate-content, waarbij dit accessoire dankzij de ergonomische handgrepen je het gevoel geeft een echte controller in handen te hebben. Asymmetrische joysticks, bumpers, triggers, actieknoppen en Xbox-besturing: gamers kunnen er altijd en overal van genieten, waarbij de batterij maar liefst 20 uur speelplezier garandeert.

De MG-X Pro is nu verkrijgbaar bij onder andere Bol.com en Game Mania en heeft een adviesprijs van €99,99

NACON MG-X Pro-features*:

  • De Xbox-ervaring waar je maar bent: Designed for Xbox mobile-houder, ideaal voor het Game Pass Ultimate-aanbod of om andere compatibele mobile games te spelen.
  • Ergonomische handgrepen: het design is geschikt voor alle handen en zorgt dankzij de gripcoating voor optimaal comfort.
  • Volledig beveiligd: De verstelbare opening klemt de smartphone stevig vast voor maximale stabiliteit.
  • Draadloze verbinding: de smartphone kan gemakkelijk met de MG-X worden verbonden via Bluetooth 4.2.
  • Levensduur batterij 20 uur*: De ingebouwde, oplaadbare batterij met USB-C input, (oplaadkabel bijgeleverd) zorgt dat de fun onderweg niet hoeft te stoppen. De LED-indicator geeft aan hoeveel leven er nog in de batterij zit.
  • Universele compatibiliteit: Werkt met alle Android-smartphones met Android 6 en nieuwer, tot een schermgrootte van 6,7 inch (152,4 mm).

* Levensduur batterij kan variëren op basis van de gespeelde games. Xbox Game Pass Ultimate niet inbegrepen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

6 stappen om jouw eigen WordPress website te maken

Producten zowel fysiek als online verkopen? Houd hier rekening mee