in

Micromedia tekent distributieovereenkomst met AEE

Micromedia is door AEE benoemd tot distributeur voor de Benelux. Micromedia start per direct met de verkoop en distributie van deze producten.

AEE is een toonaangevende wereldwijde leverancier die meer dan 16 jaar actief is in de ontwikkeling van drones en action camera’s. Het bedrijf werd in 1999 opgericht door de heer Zhang Xianzhi. AEE is een elektronische technologie onderneming, met focus op R&D, productie en verkoop. Het is een erkende high-tech onderneming met fabrieken en kantoren in Guangdong en Shenzhen China.De 2D- en 3D-actie-camera producten van AEE worden veel gebruikt in buitenlandse tv-sportprogramma’s en documentaires. Daarnaast is het bedrijf betrokken bij een tal van nationale en internationale sportieve activiteiten. Onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling vanuit AEE heeft geleid tot de ontwikkeling van een geïntegreerd multi-rotor UAV systeem dat op grote schaal kan worden gebruikt door het leger en de overheid.

De laatste twee jaar heeft AEE zich zeer actief uitgebreid. Zo heeft het bedrijf vestigingen in landen als de Verenigde Staten, Europa en Hong Kong. Hun Action Camera’s en Drone zijn verkrijgbaar in Europa, Azië, US en 55 andere landen en regio’s. Ondertussen heeft AEE langdurige en stabiele samenwerkingsverbanden opgezet met veel bekende binnen- en buitenlandse bedrijven als Best Buy, Frys, Carrefour, Costco, Media Markt, Sams Club, RadioShack, Amazon, Saturn, Auchan, Maplin, Clas Ohlson. De producten van AEE zijn ook beschikbaar bij gespecialiseerde kanalen zoals outdoor sportwinkels en fietswinkels.

Fabian van Straten commercial director AEE over de overeenkomst “De keuze voor Micromedia is vooral ingegeven door het oprechte enthousiasme van hun medewerkers in de producten van AEE, alsmede de kwalitatief hoogwaardige integratie van Micromedia met toonaangevende (gespecialiseerde) retailers en etailers, en het niet gezien worden als ‘een van vele’ maar als ‘volwaardige partner’ waren voor ons de belangrijkste redenen om te kiezen voor Micromedia.
De “commitment” van Micromedia om graag te willen investeren in de groeiende vraag van de markt naar onze producten was uiteindelijk ook een duidelijke “commitment” terug naar ons. Allemaal belangrijke factoren die van invloed zijn geweest bij onze keuze om Micromedia als distributeur aan te stellen voor de Benelux.”

Ultimate Ears komt met speciale, limited edition Red Bull Shockwave UE MEGABOOM

Financiele uitdagingen en oplossingen voor de groeiende ondernemer