in

MSI Big Bang Trinergy

MSI maakt de nieuwe serie moederborden met 3-Way SLI bekend: MSI Big Bang Trinergy. De Trinergy biedt verbazingwekkende grafische en audio-functionaliteiten aan de extreme gamers.

MSI Big Bang Trinergy is uitgerust met true 3-way SLI ondersteuning. Dit verhoogt de spelprestaties van het Intel P55-platform. QuantumWave Audio Processing ondersteunt de allernieuwste THX TruStudio PC en Creative EAX Advanced HD 5.0.

Verder bevat de serie moederborden de exclusieve MSI-features als 100% Hi-c Caps, OC Dashboard, DrMOS en OC Genie. Trinergy maakt gebruik van de Nvidia nForce 200 SLI processor en biedt voldoende bandbreedte om tot wel drie grafische kaarten te kunnen combineren op het bord. De 100% Hi-c Caps condensatoren verhogen de systeemstabiliteit.

Big Bang Trinergy is uitgerust met een extern OC Dashboard dat gamers instant overklokmogelijkheden biedt. Zo kunnen zij de frames per seconde optimaliseren zonder de sessie te onderbreken.

De compleet nieuwe Big Bang serie zal binnenkort worden uitgebreid met Big Bang Fuzion, die gebruik maakt van de krachtige Lucid Hydra chip voor extreme grafische flexibiliteit. Big Bang Fuzion is het eerste alternatief voor de hedendaagse Multi-GPU oplossingen.

Mini cardreader van Trust

Speciale nachtopening voor Modern Warfare