in

Plantronics komt met nieuwe UC-headset

Plantronics heeft zijn portfolio met draadloze headsets voor Unified Communications (UC) uitgebreid met de nieuwe Voyager Pro UC headset. Voyager Pro UC is een bluetooth headset, maar wordt geleverd met een plug-and-play Bluetooth usb-adapter. De headset heeft een adviesprijs van 199,95 euro.

“De Voyager Pro UC headset is ontworpen voor het groeiende aantal mobiele professionals dat vertrouwt op unified communications,’ zegt Kristie van den Broek, marketingmanager Benelux en Nordics bij Plantronics ‘Omdat de headset met zowel UC-applicaties als met mobiele telefoons werkt, hoeven mobiele professionals niet langer te worstelen met meerdere headsets. Ze kunnen profiteren van superieure audiokwaliteit via één apparaat.
 
Gebruikers steken de adapter in hun pc en kunnen direct starten. De headset levert high-end audio via softphone-applicaties van toonaangevende providers zoals Avaya, Cisco, IBM, en Microsoft, en andere populaire diensten zoals Google Talk en Skype. De headset ondersteunt multipoint-technologie waardoor gebruikers eenvoudig, namelijk met een druk op de knop, kunnen wisselen tussen telefoongesprekken op hun mobiele telefoon en gesprekken via de pc.
 
De PerSono Suite software zorgt voor het aannemen en beëindigen van gesprekken, volume, mute, en regelt pc audio, zoals muziek, unified messaging en webinars. Een signaal geeft aan wanneer een gesprek via de softphone binnenkomt terwijl er naar muziek wordt geluisterd. Met een druk op de knop kunnen gebruikers gesprekken aannemen of beëindigen. De software omvat tevens mogelijkheden voor personalisatie met de keuze van ringtones, volumeniveau, en mediamanagement, zoals het pauzeren van muziek bij aanname van een gesprek.

Mini cardreader van Trust

Speciale nachtopening voor Modern Warfare