in

Twee nieuwe Prestigio navigatiesystemen

Prestigio introduceert twee nieuwe gps-navigatiesystemen: de GeoVision 4100 en de 3100. De apparaatjes zijn plat (13 mm dik) en tonen beeld met 3D-weergave. Ze werken met iGo Amigo, software die eenvoudig is voor elke chauffeur en die gedetailleerde kaarten biedt. De GeoVision 4100 kost 159,99 euro, de 3100 kost 129,99.

Dankzij de iGo Amigo-software is navigeren nog leuker, want gebouwen en beroemde plekken worden op het schermpje aangegeven. De GeoVisions werken met een touchscreen. De interface is zeer eenvoudig met grote knoppen, opvallende kleuren, duidelijke teksten en herkenbare icoontjes. Diverse Points of Interest zijn al in het systeem opgenomen, waaronder tankstations, hotels en restaurants.

De GeoVision 4100 heeft een scherm van 4,3 inch. De GV 3100 heeft een scherm van 3,5 inch. Verder bieden beide een tutorial voor nieuwe gebruikers die in een diashow de belangrijke functies laat zien. De apparaatjes ‘leren’ het rijgedrag en de gewoonten van de bestuurder en bieden een lijst van meest voorkomende bestemmingen.

Mini cardreader van Trust

Speciale nachtopening voor Modern Warfare